onsdag 14 september 2011

Helt ok onsdag...



En helt ok onsdag lider mot sitt slut..stora delar av kvällen har ägnats åt Champions League som nu som hösten/vinterns räddare återigen dragit igång. Mitt lag Man Utd gjorde en helt ok match nere i Lissabon mot BENFICA, poängräddare fram till 1-1 blev Mr United Ryan Giggs som hängde en hyfsad balja i nättaket, känslan var att sir Alex tog denna fighten som en förberedelse inför söndagens drabbning mot Chelsea då många tongivande lirare vilades.
United matchen följde jag på datorn och slängde då och då ett "getöga" på Tv10 matchen VILLAREAL - BAYERN MUNCHEN där jag måste erkänna att FC. HOLLYWOOD verkar ha fått ordning på grejerna nere i syd Tyskland och dom kommer att bli att räkna mFeted hela vägen i årets upplaga av C.L.
Att finalen spelas i just Munchen i slutet av maj gör att man kommer vara taggade att gå hela vägen i år....
På tal om att "tagga till" så har vi i GAIK en ruggigt viktig match imorgon kväll där vi vid vinst går upp i serieledning med 6 pinnar och sätter press på lagen som jagar oss som lirar först till helgen.. hoppas på en bra respons av grabbarna imon !!
Nu skall jag avsluta dagen med att se andra hälften på en riktig bra film där Matthew McCoanghey är magisk i varje sekvens... The LINCOLN LAWYER kan varmt rekomenderas en regning kväll i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar