fredag 15 mars 2013

29 dagar kvar...



Dagarna bara passerar revy och vi är redan framme vid 15 mars, trots lite kyla de sista dagarna känns det ändå som det är något man går och förväntansfullt väntar på...
Allas vår egen Håkan Hellström släpper nytt alster i dagarna och bara det gör ju att man på gott humör, sen att man har en ny skiva + en grym spelning 8 juni att se framemot e ju kanon.

Fotbolls allsvenskan är blott 15 dagar bort.. nästan så man glömt det i dessa Champions League tider för att inte tala om att Sverige VM kvalar om en knapp vecka mot IRLAND.

För mig är helt klart mest fokus på seriepremiären som nu blott är 29 dagar bort och där vi garanterat kommer att få bekänna färg via en tuff borta match mot förra årets div 1 lag Gauthiod (Grästorp).
För att veckan därefter hälsa GÖTENE välkommna till Valhamra IP som då förmodligen kommer att se ut som en byggarbetsplats och frågan är ju om gräset är fit for fight om 36 dagar...

Valhamra IP

Igår onsdag (13/3) lirade vi semifinal i Östra Cupen mot JONSEREDS IF som vi under året kommmer att möta 2x då vi ligger i samma serie och det blev en tuff match i jakten på en finalplats mot Lärje/Angered.
Jonsered spelade en trevlig fotboll där mycket spel gick genom 2 skickliga & rörliga centrala mittfältare som fördelade spel bra och funkade ej detta så valde man det långa alternativet på sin stora target spelare som skapade en del oreda för vår backlinje.
Första halvleken kändes vi i Sävedalen som det "hetare" laget och borde åtminstånde fått minst en boll i nät medans Jonsered var det bättre laget i andra akten.
Oavgjort (0-0) efter 90 spelade minuter känns med lite distans som ett rättvist resultat och det blev straffar som fick skilja lagen åt.
Här hade vi bättre koll på nerverna då samtliga 4 grabbar jag skickade fram tog sitt ansvar och satte sina straffar samt att vår keeper "Berra" var i zoonen och nöp 2 straffar och var även på den tredje..

PRINGLE, FERNANDINHO, BENJI, JOHAN

1-0 Fernandinho
2-0 Benji
2-1 JONSERED
3-1 Pringle
4-1 Johan

Nu har vi 2 veckor på oss att ladda för finalen men härnäst väntar en ny match till helgen mot AHLAFORS och då kommer 7 nya gubbar som ej lirade i onsdags chansen att komma ett steg närmare en premiär tröja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar