onsdag 17 juli 2013

"Grabbhelg" de luxe...

17 juli, strålande solsken, mitt i semestern och hyfsad utvilad efter ett par goa dagar på Orust med ett riktigt gott gäng av goda vänner.

Det blir ju som bekant svårare & svårare att sammanstråla när ens vänner blir föräldrar, gifter sig och så vidare men denna helgen fick vi ett tillfälle då "Mr Split" hade passat på att gifta sig uppe i Sthlm tidigare i sommar... som vanligt var det "Jånka" som fick hålla i trådarna och löste en kanonstuga på Orust, fixade så att "huvudpersonen" istället för en marknad i Degerfors hamnade på ett tåg mot Göteborg där han helt ovetandes om vad som väntade togs emot av "Pyttis" (som han aldrig träffat) för en oviss transport upp till Stenungsbaden.

"Mr Split"

Tennisturnering, Beachvolley (Grattis team 08) samt lite gott tjöt och lite pilsner på Kokkaburra var en lagom uppstart innan det var dax att bege sig till stugan för lite grill & pokerlir.

I vårt gäng är vi barnsligt förtjusta i alla former av spel & tävlingar så att efter en sovmorgon var det dax för prestigefull 5-kamp där tävlingsledningen lanserade följande grenar:
Yatzy, Kasta Gris, Poker patians, Kubb, Pilkastning.

Lagom mycket tjafs, en hel del gliringar men framförallt mycket skratt gjorde att dagen flöt på av bara den i solskenet.
Sista anhalt för dagen var "Måndagsklubben" (Mollösund) där vi i elfte timmen lyckades styra upp ett bord och transport t & r.
Galet mycket folk, hett som i en bastu.. men en kanonrolig kväll helt klart.Får här och nu passa på att tacka "Jånka" för en bra uppstyrd träff samt givetvis alla sköna snubbar: "Pyttis", "Pontan", "Kenny-Koala", Sjösten, "Kroonblom", "Mogge", "Mr Split".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar