måndag 8 juli 2013

Rivstart på semestern...

Dag 10 på semestern avverkad... bara 27 kvar, känns ju helt ok nu när RA (solguden) är på sitt bästa humör, sen att min hud tycker något annat är en annan historia.

Man kan lungt säga att det var full fart på inledningen av semestern då lördagen 29 juni innebar att man hann med att hjälpa bästa polare "Olton" att flytta, avsluta vårsäsongen med SÄVEDALEN för att direkt efter det ansluta till "Kryddans" svensexa...
Trots en tung förlust så avslutades kvällen på bästa sätt då man hann med att bubbla/basta lite med 11 goa gubbar för att senare avsluta med middag på lokal och jag ser verkligen framemot andra lördagen i augusti då det vankas wedding.

I måndags var det dax att bege sig ut till sjöss med "Olton" som kapten och lillebror "Preben" som hopp-i-land-Kalle..
Första destination var Marstrand där vi hade 2 goa dagar med lite party på bl.a Shanti-Shanti & Marstrands Värdshus men på det hela taget en lagom inledning på vår tripp.Efter Marstrand var det destination Nordön som gällde för lite rehab & båtfixeri innan vi på torsdagen gav oss uppåt för ett par goa dagar i Lysekil.
Kunglig plats i hamnen, solen & sommaren dök upp på allvar under fredagen och då kunde man på riktigt känna att den riktigt goa semester känslan hade innefunnit sig.
Vi hade 2 kanonkvällar på Lysekils Havsbad & Old House och Lysekil som sommarstad får verkligen 5+ av mig, utan prut.

Man kan lungt säga att det var ett något trött gäng som runt 19.00 igår återigen landade i Gbg, men en fantastiskt rolig resa med mycket skratt, party & trevligt sällskap hade vi.
-------------------------------------------------------------------------

Under kvällen har ledarteamet i SÄVEDALEN suttit i möte och lagt upp riktlinjerna inför hösten och jag ser verkligen framemot att dra igång igen om 9 dagar.
Att träffa grabbarna, svetsa samman gruppen och ge oss fan på att lösa nytt div 2 kontrakt senare i höst, 33 poäng kvar att spela om och där vi skall slita som djur i de 990 minuter fotboll som återstår...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar