söndag 22 november 2015

Ny utmaning !!

Suget att få skriva av sig lite har återkommit, hoppas att det kommer förbli så..
22 november står det på kalendern och det sker tyvärr tråkigheter ute i vida världen, beklagligt men inget jag kommer att ta upp här.

Det blev en säsong med KORTEDALA IF och det var minst sagt en händelserik sådan, en liten klubb med ett stort hjärta och många genuina Kiffare som sliter som satan för att få klubben att snurra.
Att få vara med under klubbens första säsong i Div 2 var fantastiskt roligt och att vi lyckades med vårt mål att som nykomlingar lösa nytt kontrakt infriades, vi hann även med att vinna Östra Cupen under försäsongen så att summa summarum var det ett helt ok år.
Jag är helt övertygad om att KIF kommer göra en stark säsong 2016 och önskar alla runt laget & föreningen ett stort LYCKA TILL !!
Men från och med i måndags är det Kärra KIF som gäller och målet är att som nykomlingar etablera oss i Division 3 vilket jag tycker är en rimlig utmaning.
Efter bara en vecka innehållande 2 träningar + 1 match känner jag mig redan som "hemma", jag har kommit till ett riktigt sammansvetsat gott gäng som dessutom innehåller en grupp duktiga fotbollspelare.
Organisationen är kanon på alla sätt och jag ser mycket framemot mitt samarbete med övriga ledare; "Poppe", Christian, Istvan, Kari  samt sportchef Ahlman.

Mitt nya "hem"


Efter bara 2 pass lirade vi igår match mot Torslanda IK och jag tycker vi står upp riktigt bra under hela matchen och vi får med oss ett 1-1 resultat med mersmak.
Stundtals ett riktigt fyndigt offensivt spel och viljan att jobba stenhårt fanns hela matchen, roligt att få se 17 spelare i match situation.
Förhoppningsvis får jag se ytterligare några spelare i nästa match mot mitt gamla gäng Kortedala IF den 5 december.

Målskytt: FRANE SIRINIC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar