onsdag 5 augusti 2015

4 månaders frånvaro !!

Tillbaka igen... förhoppningsvis, senaste inlägget kom 9/4 och det är ju ett tag sedan om man säger så.
Våren och sommaren (en ovanligt kort sådan) har swichat förbi i jordens fart och tiden har ej funnits för att vara aktiv på bloggen, men nu när höstens intåg är på gång hoppas jag att lusten kommer igen för att hålla bloggen levande.

En kort resume kanske är på sin plats så vi kör väl igång:

# Mitt KORTEDALA ligger efter 16 spelade matcher på 10:e plats som nykomlingar, hade serien vart slut idag hade vi uppfyllt vårt mål att klara nytt kontrakt, men i de nedre regionerna är det lika trångt som på en lönehelg nere i Ullared....
10 matcher kvar, 30 poäng att spela om, det kommer förmodligen att avgöras i sista matchen 10 oktober, men jag sticker givetvis ut hakan likt Johan Rheborg (JA han har stor haka) och säger att KIF lirar div 2 även 2016.
VI har fått en bra start på hösten och jag tror stenhårt på mina grabbar.

Start XI mot Lindome 30/7


# Vecka 28 spenderas alltid på Bästkusten och i år var det Fjällbacka som gällde.
Stort hus och uppemot 25 underbara vänner totalt under veckan på besök... kan man ha det bättre.
Nya som gamla vänner, glädje, gemenskap, skratt, party... den veckan betyder grymt mycket för mig varje år och ger så mycket energi inför hösten.# På tal om hösten så drar ju (äntligen) P.L igång rekordtidigt nu till helgen, mitt Man United är först ut på lördag hemma mot Spurs och förhoppningsvis får man chansen att fira serieledningen runt 15.40  ;-)

# 5 veckors semester och sedan i måndags är man tillbaka på jobbet, ganska skönt faktiskt med lite normala rutiner igen.
NY kollega gör att hösten förmodligen kommer gå i en rasande fart men jag är övertygad om att det blir hur bra som helst.
Idag är det faktiskt 10 år sedan på dagen jag startade jobba på ISGR,  med lite eftertanke så är det ganska roligt... för den anställnings intervjun jag gjorde på "darrig" engelska i maj 2005 trodde jag ej skulle räcka...

 
 
 
När man väl sätter igång att skriva så märker man att det är ganska kul, så att jag lovar att nästa inlägg ej kommer dröja 4 månader...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar