fredag 19 februari 2016

1 Done... 2 To do...


19 februari  och mobilen visar minus -2 grader !!
Hade det varit ett 10 000 meters lopp hade fortfarande haren varit i täten för vi har bara avverkat 1 / 3 av det vi påbörjade 11 januari, men känslan är att de första 1.4 milen har gått fort på det maratonlopp vi påbörjat som i fotbollstermer heter FÖRSÄSONG.

Det är inte ett gäng Kenyaner jag basar över utan en oerhört målmedveten sammansvetsad grupp som inte är rädda för att jobba hårt och det glädjer en tränare oerhört mycket.
Känslan är att grabbarna tycker det är roligt då vi har snittat på 22-23 spelare på våra träningar vilket är fantastiskt bra då truppen är 26 spelare stor varav 2 jobbar med Rehab på egen hand för tillfället.

Trots att det var kyligt & snön fallit har Klarebergsvallen varit kanonbra där vi genomfört 14 bollpass, vid 2 tillfällen har planen ej vart spelbar men då har vi flyttat in i Delsjöhallen och haft kanonbra förutsättningar.
5 pass har genomförts på Nordic Wellness.

Delsjöhallen


Nordic Wellness


Klarebergsvallen

Vi har spelat en match än så länge (1-1, Hisings Backa FC) och efter att helgens match snöat in hoppas vi nu ha match varje helg fram till lägret nere i Helsingborg i början på april.

Men allt har sin tid och seriestarten 15 april känns vä'ldigt avlägsen då vi fortfarande har 2 månader kvar av förberedelser vilket kommer innebära: trötta kroppar, tunga huvuden, skitväder, floder av svett, glädje, frustration, träningvärk, vinster, förmodade förluster, regn, snö ?, skavanker & skador....

Men det är ju det som är det underbara med en lagidrott, man har bestämmt sig att genomföra de här 3 skit tråkiga månaderna TILLSAMMANS  för att samtliga inblandade brinner för att jobba hårt för sina polare & klubbmärket på bröstet....  och snart.... lite längre bort på vårt maratonlopp lovar jag att det finns doft av nyklippt gräs, strålande solsken och ett Europa äventyr och väntar på oss :-)1 kommentar: