söndag 14 februari 2016

KÄRLEK...... till den runda saken

Söndag kväll 14/2 och John Gudetti smäller precis in en straff på Camp Nou mot Barcelona, coolt.
Visst det är alla hjärtans dag men har man ingen "käraste" tillbringar man den i soffläge med att kolla på fotboll... mängder av fotboll ;-)

Förutom nyss nämda straff av Jonny Boy måste jag till min vän Jocke Olsson´s stora förtret konstatera att Aston Villa FC måste vara det sämsta laget som spelat i Premier League sedan hans älskade DERBY COUNTY var där sist... AV är totalt usla, ingen brinner för klubbmärket och man får ej trots man är sist i P.L lägga sig på rygg och torska hemma mot Liverpool med 0-6 !!

"Ugglan" Wenger gjorde en "Houdini" och lyckades kasta in en f.d Man United spelare vid namn... skit samma, jag raderade hans namn när han tokjublade när han scorade mot oss vid ett tilfälle.
Glömmer man av vilken klubb som format en under sisådär 15 år och tokjublar då faller man i alla fall i min lilla värld i glömska, men Arsenal lyckades vända 0-1 till 2-1 mot uppstickaren Leicester City och räddade sig kvar i kampen om P.L titeln.

Man City - Spurs 1-2 var för mig ingen rejäl skräll då jag anser att Tottenhamn har alla möjligheter att i år aspirera på att vara bäst i London och vinna P.L, givetvis hängde Hurricane en balja (straff)  men Alla Hjärtans romantiken för mig var ju Lamela´s superba framspelning till Eriksen.... herregud !!


Försäsongen med mitt Kärra KIF rullar på bra och det kommer ett inlägg om det senare.

Men nu på lördag då är det allvar på riktigt !!


Min vän och tidigare lagkamrat Jocke Olsson tar med sig sitt BJÖRKÖ för träningsmatch på Vallen, en försäsongs match 20 februari kan väl ej vara så viktig ??
App app app.... nu är det så att det skall avgöras då det som tränare är tredje gången vi möts och ställningen är 1-1.

2010: UTSIKTEN (Jocke) - SANDARNA (Böjen) 1-2
2013: V.FRÖLUNDA (Jocke) - SÄVEDALEN (Böjen) 3-2

Kan tänka mig att det blir lite Trash Talk i veckan via messenger / sms ;-)

Okey då... jag har oxå firat A-H-D, jag käkade middag i en hjärtformad skål.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar