tisdag 3 maj 2011

Kollega Larsson e på.. "Bara 68 dagar kvar" !!

I cirka 10 dagar har man gått och njutit av lite skön vårvärme och livet har varit allmänt gött, kollega Larsson och undertecknad har haft goa dagar ute med våra "lånade kids", vart på mini utflykt, "småmeckat" inför kommande utv-samtal, konsumerat mängder av Java och bara haft det gött.. tur man han njuta ett tag för vad hände i morse.. snöblandat regn !!
Jag kapitulerar och orkar inte bry mig vad det blir för väder framöver, känns ändå lönlöst att spekulera.

Däremot ser jag förbannat mycket fram emot vecka 28 ute på Käringön som inleder semestern 2011 och då hoppas jag iaf att vi får sol ett par dagar, ja jag nöjer mig med ett par dagar sol för jag vet att vi kommer ha så förbaskat trevligt ändå även om lampan inte skulle lysa varje dag.. en av det bättre dagarna/nätterna 2010 var när det var orkan varning runt Käringön och regnet stod som spjut i skyn och vi hade VM i yatzy & UNO i köket, 4 goda vänner, tärningar, UNO kort & vin, ibland behövs det inte mer...
I skrivande stund är det "bara" 68 dagar kvar och jag lovar att jag längtar som bara den !!
Ett glädjande besked kom idag då nämnde kollega hakar på 3 dagar i inledningen av veckan, det borgar för många goa & djupgående diskussioner, en hel del rödvin, minst ett besök på Petersons för att kolla igenom deras Whiskey utbud.. sen återstår att se om "systrarna Linne" vågar ge sig ut bland klipporna om det ej finns en snitzlad bana hem.. svar får vi i sinom tid.
Hur som helst börjar jag redan längta till sommaren... men den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge (gammalt djungel ordspråk).


Då kör vi igen !!


1 kommentar:

  1. Ha ha, bilden "Goa Gubbar" ser nästan väl skadeglad ut ;) Helt klart är att vi ser framemot allt det som ovanstående skribent nämnt i bloggen. Har inga tillägg, om än några förstärkningar:
    1. Efter att ha provat Glenlivet sommaren 2010 på Petersons äger vi nu varsin flarra efter en trip till London. Vad blir det denna sommar? Laphroig kanske?
    2. Systrarna Linné är alltid lika charmigt trevliga och brygger kaffe åt herrarna. Som gentjänst kommer jag i år framåt småtimmarna ha fixat en termos som vi kan ta med till klipporna under timmarna då solen varken är uppe eller nere. Vart det slutar geografiskt på ön kan man ju undra. Nattorientering...
    3. Vem blir Miss Käringön? Blir det regerande queen, avd Ica I Mössa... Olton lär få uttala sig i denna frågan.

    SvaraRadera