lördag 21 maj 2011

Ny vinst & go lördag väntar...

Lördag f-m och doften av nybryggt starkt kaffe är helt underbar, helgen är här igen och det känns som att veckorna bara flyger iväg, nu är det enligt almanackan bara 27 dagar kvar till skolavslutning (och lite lugnare tempo..) samt endast 50 dagar kvar till SEMESTER !!

Helgen inleddes igår med att mina grabbar än en gång inte gjorde mig besviken utan inkasserade ytterligare 3 poäng på kontot efter en riktigt go vinst och vid 20.45 igår var det 18 vuxna män som stod i en stor ring & kramades och mådde riktigt bra efter att ha presterat tillsammans... slår man upp det i Svenska Akademins ordlista står det förmodligen LAGKÄNSLA. Just den goa känslan att få dom där goa sekunderna med gubbarna man har berömt, gnällt på under matchen är underbar, trots att vi (förtillfället) inte lirar på någon högre nivå är det ändå gött att se glädjen i gubbarna ögon vid dessa stunder... för dom glada mjuka "pojkarna" förvandlas snabbt när man fått av sig matchtröjan, plockat fram "en kall" ur väskan och börjar att planera den stundeande helgen.. storslagna planer, grymma fester.. men för en del slutar det ändå  med en sleten cheeseburgare på B-K eller en darrig vit plastkasse med vitlöks sasse på byxbenet i en Volvo årsmodell 89.. på väg hem i Gbg natten...

I dag vankas det GBG varv och förhoppningsvis folkfest runt gatorna i stan, förra året hade vi (som inte springer) en kanondag med strålande sol, käk på en av Linnegatans bättre ställen, bord på Villa BelParc och en go FF hemma hos "Tärningen" som avslutades på lokal. Planerna för dagen är inte spikade men det viskas om "grejer" hemma hos "Fula Fisken" så att det kan ju vara så att det är en själv som står med en "klick" mos i mungipan runt 05.00 i natt efter en grym kväll med "gubbarna".. den som lever får se !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar