onsdag 19 juni 2013

Karlsson & Carlsson blev Magnus & Magnus

Countdown till 5 veckors  semester: 6 arbetsdagar.

Men innan dess skall vi ju fira det svenskaste vi har dvs MIDSOMMAR och precis som 2012 blir det på Donsö men till i år har skärgårdens Bindefelt den gode "Pyttis" spännt bågen lite så att på fredag tror jag att vi landar någonstans runt 55 pers och med den gästlistan är jag övertygad om att det blir en afton att minnas.

En tråkig nyhet är dock att min tränar kollega Daniel "Danis" Karlsson  tyvärr ej längre är med mig på resan.
4-5 tillfälle i veckan, långa resor, boende på Öckerö med tillhörande färjetransport samt 2 små goa tjejer som kräver sitt gör att den gode "Danis" ej får ihop det.

"Danis"
 
Riktigt tråkigt då vi haft 8 händelserika månader tillsammans där "Danis" vart en riktigt drivkraft som "sidekick", oerhört kunnig och framförallt en go gubbe men får man ej ihop det är det bara att acceptera.
Stort TACK för denna gången "Danis".

"Snabba bud i Mellerud" och en ersättare är redan klar och det är en riktig profil med ett extremt stort SÄVEDALEN hjärta som tar klivet in som ass coach nämnligen Magnus "Mangan" Johansson.
Hans engegemang, vinnarskalle kommer ge gruppen ny kraft och det märktes redan på vårt första gemensamma pass.
Nu gäller det att vi slår våra kloka huvuden ihop inför vårens sista match mot ÅMÅL 29 juni och löser en seger och lite arbetsro under semstern...

VÄLKOMMEN (tillbaka) "Mangan"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar