tisdag 25 juni 2013

Skärgårdskungen levererade....

På fredag exakt 15.30 checkar jag ut för 37 dagar SEMESTER... känn på den Glenn höll jag på att skriva men det skall bli riktigt gutt.
37 dagar är en sanning med modifikation då vi drar igång träningen igen 17/7 med SÄVEDALEN men efter helgens match blir det i alla fall 18 hel lediga slappa sköna dagar utan varken jobb/fotboll.

Men för att kunna njuta max av ledigheten krävs det en vinst i vårens sista fight mot IFK ÅMÅL på lördag och för att ge varandra ett avstamp inför hösten då våren tyvärr ej gått enligt plan..
Att avsluta med en seger, glada miner kommer att ge oss ett gynnsammare arbetsklimat när vi ses igen efter ledigheten, garanterat.

Midsommar helgen är avklarad för detta året och det blev en mycket lyckad tillställning där grabbarna grus: "prins Köhler", "mål-Otto" & "Pyttis" bjöd in till fest på den sistnämndes ö Donsö som fullkomligt invaderades av underbara människor.
55-60 personer, sill lunch, grill, 2 trubadurer, glädje, skratt, sång, dans... och ett riktigt party där alla var på ett kanonhumöär kan bara bli 6+ utav 5 möjliga...
Vad är en bruten armbåge & lite skitväder när man har världskul ???

Donsö´s Bindefeldt: PYTTIS


På söndag kastar wingman och tillika kapten "Olton" ankar och tar med sig bröderna Carlsson som besättningsmän för en vecka längs västkusten som jag verkligen ser framemot.
Rutten är ej spikad men vi har diskuterat Lysekil, Marstrand, Stenungsbaden men det kan lika väl bli Fjällbacka, Grebbestad, Käringön...
Är det semester så är det semester så att vi tar det piano... men har någon ett bra tipps om vad som händer längs Västkusten vecka 27 är det bara att höra av sig.


Skepp & hoj och på återseende...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar