fredag 7 juni 2013

Don´t lock back... blicka framåtEfter en veckas stiltje var man tillbaka, miniledighet 4 dagar känns ju helt ok allra helst som vädret är kanon, välförtjänt.

Tror de flesta som följer min blogg är rejält trötta på att höra att vi i SÄVEDALEN återigen åkte på en tung förlust... men det var faktiskt det som hände uppe i Tibro förra lördagen.
Mellan minut 21 - 29 hände en hel del som påverkade matchen:
  • 0-1 i baken (min 21)
  • 2 bollar i ribban för oss i samma anfall (min 24)
  • Rött kort (tveksamt) och spel med 10 man (min 29)
Ändå gör vi en riktigt strong insats och dominerar hela andra halvlek, okey i vår press åker vi på ett tungt 0-2 mål men vi kommer tillbaka till 1-2 på stopptid och har en boll på mållinjen till 2-2 i sista övertids minuten men det ville sig inte (denna gången heller).
Men det är historia och nu blickar vi bara framåt !!

Vi har haft en bra träningsvecka och ser framemot 3 roliga & inspirerande matcher innan vårt sommaruppehåll med start imorgon då Örebro laget KARLSLUND kommer på besök.
Det är riktigt tight i den nedre halvan av tabellen och en seger imon ser oss passera 4 lag (ÅMÅL, GÖTENE, KARLSLUND, YTTERBY) och det är ju bara det en hyfsat morot...

Kollega "Danis" går all in för 3p imon !!

"Totti" & "Berra" efter torsdagen träning

Som sagt så är det mycket att se framemot nu då det om ca 24 timmar är match, Håkan Hellström kommer få Slottskogen att go bananas imon kväll, , 2 veckor kvar till ett gott Midsommar party på Donsö, och exakt 21 dagar kvar till 5 veckor SEMESTER.

Höll ju nästan på att glömma att SVERIGE ikväll VM kvalar mot ett på uppgång ÖSTERRIKE och det kommer bli en tuff fight garanterat, hoppas att Mr Z är på lekhumör och tar oss ett steg närmare en magisk sommar i Brasilien nästa år...
TIPS: 1-2 (Harnik, Zlatan, S. Larsson)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar