söndag 26 januari 2014

POSITIV !!!

Tunga... Tråkiga... Trista... januari börjar närma sig sitt slut, folk med nyårslöfte om en "vit månad" har bara ett par dagar kvar att härda ut...

Men va fan.. nu är det inte läge att deppa det finns ju mycket att glädjas åt:
  • Lönen har landat på kontot
  • OM 4 dagar är det februari
  • Vi går mot ljusare tider
  • 13 dagar till årets första match

Något annat att glädjas över är att det knappast kan gå sämre för mitt älskade Man United, ute ur racet om P.L titeln, ute ur FA Cupen & ute ur Ligacupen.
Vi har C.L kvar samt att ta ikapp 5 pinnar och säkra upp en fjärdeplats.
Positivt är att i all bedrövelse och alla skador att unge Adnan Januzaj (18 år) har fått speltid och gjort det mycket bra, men han är ingen kille som skall bära vårt lag och jag tror att han i vår kommer få mindre speltid när ett par mer etablerade spelare kommer tillbaka.

Aldrig vart en stor fan av Mourinho men jag bockar och bugar att han skeppar iväg en världsspelare som Juan Mata till oss, ett perfekt tillskott med sin kreativitet, goa fötter, snabbhet kommer han lyfta laget per omgående.... garanterat.



Försäsongen för mitt SÄVEDALEN rullar på enligt plan och vi "runt laget" är verkligen nöjda med var grabbarna presterar på planen, gymmet, löp spåret..
En grupp som har roligt tillsammans men som jobbar riktigt hårt & målmedvetet.
Truppen är snart spikad och vår förhoppning är att vi sytt ihop säcken innan nästa veckas kick off.

2 nya killar har anslutit under veckan som gått och verkligen tillfört spets & kvalitet till vår 4 backslinje och defensiv:



Mattias Ucar 19 år

En tuff mittback som trots sin ålder har vart med ett tag. en spelare som är riktigt bra defensivt, bra speluppfattning, starkt huvudspel samt en stor portion pondus.
Riktigt kul att han valt att signera ett 2 års avtal med oss i konkurrens med bl.a ett div 1 lag samt ett koppel andra div 2 lag i Gbg området.



"Tobbe" Gustavsson  24 år

"Stevie" har i hela sin karriär tillhört V FRÖLUNDA och spelat i div 1,2,3 och hela tiden vart oerhört lojal mot klubben när man dalat i seriesystemet men nu var det dax för ett klubb byte och det är vi väldigt glada för.
En bra defensiv högerback med grym inställning & vinnarskalle som gärna fyller på offensivt på sin högerkant och med en stor portion rutin trots sin ringa ålder.


Vill även ta tillfället i akt och önska våra killar som lämnat ett stort LYCKA TILL i deras nya klubbar & utmaningar:

  • Nicolas Sharro  QVIDING
  • Pedram Talebi  JONSERED
  • Tommie Veljovic  LINDOME
  • Mathias PRINGLE  FJÄRÅS
  • Florian Zuta  ASSYRISKA
  • Adam Reggiani  JONSERED

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar