torsdag 16 januari 2014

Riktigt nöjd !!

Försäsongen har dragit igång och siktet är inställt på 8 februari då det vankas "belöning" och tränings matcher varje helg fram till seriestart.
Det "nya SÄVEDALEN" börjar ta form och jag gillar verkligen det vi har på gång.

Vi har rivstartat med 6 pass på 8 dagar och grabbarna har verkligen bjudit till på bästa sätt, vi har kört träningar mån - tis - ons - tors denna vecka varav 2 har varit löp / styrkepass men kvaliteten på kvällens bollpass  var mycket bra, imponerande.

Truppen är inte komplett ännu och vi har för tillfället 17 spelare på avtal där 12 stycken kommer från närområdet Sävedalen / Partille och där 10 stycken är fostrade i klubben och är egna produkter.

11 utav spelarna är "90-talister" och hela 8 stycken är födda mellan 94-96 och är fortfarande under 20 år, här har jag och kollega Gulic en intressant utmaning framför oss att utveckla & förädla dessa killar.

Många intressanta "provspelare" nere och kör med oss och på lördag är förhoppningen att spelare 18 blir klar och förhoppningsvis får vi ett positivt svar i nästa vecka av en "drömspelare" som skulle kunna bidraga med många bra egenskaper för vår trupp i form av: Rutin, Vinnarskalle & Grymt bra inställning... vi håller tummarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar