lördag 22 februari 2014

Gärna en repris....

Försäsongen rullar på enligt planeringen där tuff träning varvas med träningsmatcher där resultatet kanske inte är det viktigaste utan att spelare får matchtempo och att detaljerna man jobbar med under veckan fungerar.

Imorgon 13.00 sitter förmodligen 80% av Sveriges befolkning klistrade framför sin plasma tv för att följa OS finalen i hockey mellan Sverige - Kanada men samtidigt lirar mitt SÄVEDALEN årets första tävlingsmatch då vi kliver in i Östra Cupen.

Vi i SIF är titelförsvarare då vi vunnit denna cup de senaste 2 åren vilket har genererat spel i Svenska Cupen, 2013 besegrades LÄRJE/ANGERED efter straffar i en bra final.

SEGER FIRANDE 2013

Imorgon kliver vi in i turneringen med match mot divison 4 gänget PARTILLE IF och det gäller att vara 101% fokuserade då det handlar om 2x30 minuter.
Vi kan räkna med ett "taggat" motståndarlag då vi plockat deras bästa spelare Johan Nilsson (2013) & Christian Gustavsson (2014) som numera tillhör mitt gäng.

För att gå "hela vägen" gäller det att prestera i 4 matcher och belöningen är som sagt en godbit.
Vi fick förra året en ren dröm match då Svenska mästarna Malmö FF kom på besök en solig onsdagskväll i augusti med närmare 2300 på läktaren.
Jag ser gärna en repris från förra året :-)Gällande repriser sticker jag ut hakan och säger att det i hockeyfinalen blir en repris från Lillehammer 1994, Sverige SEGER efter straffar och "King - Henrik" som stor hjälte !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar