söndag 2 februari 2014

Underbar grupp !!

Vi lägger januari till handlingarna, riktigt skönt om du frågar mig för det är en riktig "skitmånad".
Mina grabbar i SÄVEDALEN har genomfört 16 pass på bland annat en helt ok konstgäsplan, i gymmet, ute i löparspåret och senaste veckan på en snötäckt Valhamra IP och trots att det stundtals var tuff & jävligt har det inte yppats en gnällig kommentar utan grabbarna har bara borrat ner huvudet, gillat läget och kört på... som coach är det en ganska behaglig känsla.

9 NYA spelare skulle i januari slussas in i gruppen och här lyfter jag på hatten för våra "gamla" SIF killar som verkligen bjudit på sig själva och tagit hand om dessa på ett fantastiskt sätt och proseccen med att skapa "En välmående trupp" har fungrat lysande.

För att stärka gruppkänslan ytterligare hade vi en liten kick off igår där vi gjorde diverse aktivitter tillsammans under en knapp heldag.

Truppens viktigaste medlemmar Lennart & Jim som servar spelarna med material hade dukat upp frukost 9.30 och därefter blev det lite info & riktlinjer vad som gäller 2014.

Jim & Lennart   (FOTO: Leif Lundvall)

Ytterligare ett bra träningspass med bra fart genomfördes och innan vi skiljdes för ett par timmar serverades det grillat för hungriga magar.

 
 
Återsamling på lokal i närheten av Avenyn för lite samkväm & quiz och lite gott att dricka innn det var dax för middag hos vår sponsor Restaurant LEONARDOS Tapas & Lounge som serverade en underbar buffe som verkigen uppskattades.
Hela truppn 2014  (FOTO Leif Lundvall)


En riktigt lyckad heldag som jag är övertygad om har svetsat samman gruppen ytterligare ett snäpp.
Jag lyfter på hatten och TACKAR samtliga 22 spelare, Jim, Lennart, Göran, Mangan, Buller & Leif för en kanondag.

Nu tar vi sikte på en bra tränings vecka innan vi välkommnar LÄRJE/ANGERED till IP för årets första träningsmatch lördag 8/2.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar