torsdag 25 september 2014

Blickar framåt.....

Hösten är här... mörkret kommer snabbare om kvällarna, lite kyligare i luften men framförallt en hel drös med möten på jobbet.
Brukar ju vara så att ca 1 månad efter skolstarten så kommer dom i drivor: Föräldrar möten, Planerings möten, Informations möten you name it.
Nu är dom flesta gjorda så nu blickar vi bara framåt ;-)

3 matcher kvar i serien och vi "lever" faktiskt fortfarande om än på konstgjord andning..
Man är luttrad efter 14 år som tränare och en tabell ljuger aldrig så är det bara men maken av "stolpe ut" som vi haft i år har jag ej upplevt under mina år.
Det brukar ju "jämna ut sig" över en säsong på 26 matcher men vi har fan inte haft något med oss under året och senast i omgång 23 blir vi felaktigt straffade i minut 92 som ledde till kvittering för motståndarna och 2 tunga tappade poäng...

Det handlar inte om att tycka synd om sig själv utan jag lider så fruktansvärt med mitt oerhört unga lag som krigar på underbart i motvind och man hade unnat dom en gnutta medflyt...
Oavsett vad som sker efter lördagen den 11 oktober så är jag övertygad om att samtliga inblandade kommer gå stärkta ur den här säsongen... "det är i motgång VINNARE föds" !!

En annan tanke som slog mig idag, vi åkte ju ur Svenska Cupen i augusti mot Ängelholm.... vars framtida öde bestämms på måndag, om ej 2 "millar" trollas fram går man i konkurs.
Innebär det per automatik att SIF tar deras plats i vårens gruppspel i så fall ??
3 kanonmatcher för grabbarna mot Allsvenskt / Superetta motstånd i mars 2015 skulle ju vara en grym morot under nästa års försäsong....

En gång är ingen gång.... rutiner är bra...
Om exakt 92 dagar så sitter man på flyget till Thailand igen med mina goa reskamrater Ari & Köhler.
Även "Davva" & "Otto" är med på samma flight och det känns underbart att veta att man skålar in 2015 med dessa goa gubbar.

Phi-Phi 2013


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar