söndag 12 oktober 2014

Tråkig avslutning.... men goa minnen !!

Tiden går ju som bekant fort när man har roligt... och trots att det har varit 2 års "bottenstrid" så har jag faktiskt haft roligt den mesta tiden.
Trots att man vart trångbodd i en barack på knappt 30 kvm med 25 grabbar, hunnit att ha 3 sportchefer & och 3 assisterande tränare under 2 intensiva år så är det alltid tråkigt när man kommer till slutet, sista matchen är spelad, kontraktet har gått ut, spelare letar nya utmaningar och man går på vila istället för att under normala veckor ses 4-5 gånger i veckan.

Tyvärr kunde vi ej avsluta med en seger i sista matchen trots ledning i paus med 2-1 så att tyvärr avslutar man fotbollsäsongen 2014 som en "looser".

Framtiden för undertecknad är oklar men jag hoppas att mina grabbar i SIF knyter näven i byxfickorna under ledigheten, bygger upp ett grytmt revanschbegär och tar sitt ansvar och stannar kvar i klubben och gör sejouren i trean ettårig.
Bara för att man kommer fån div 2 får man defenitivt inga gratispoäng utan det kommer att vara 22 cupfinaler nästa år... bara att ställa in sig på det.

17/11-2012  SIF - ASSYRISKA 3-3

"Jonte"
Jonas - Benji - Tommie - Pringle
Besart - "Fidde" - Runeman - Florian
Möller - Momo

11/10-2014

"Berra"
Alex - Benji - Calle - Alen
Jonas - Jocke
Hector - Hami - Rasmus
Florian

Min första och sista start XI och det är givetvis matcher man kommer minns..
Andra minnsevärda matcher är ju givetvis segern i Östra Cupens final mot LÄRJE på straffar, båda vinsterna efter klockrena disciplinerade insatser mot förra årets seriesegrare IFK UDDEVALLA, pacemaker matchen i omgång 21 förra året mot GÖTENE då vi säkrade kontraktet via en 4-3 seger samt givetvis förra årets cup match mot svenska mästarna Malmö FF som nästan lockade 2400 personer till Valhamra.

Vill passa på att TACKA 2 fantastiska människor som håller Sävedalens A trupp flytande med allt jobb dom läggger ner varje tillfälle, på fritiden och det är Lennart Emanuelsson & Jim Franklin.Stor TACK även till "oraklet" Leif Lundvall som sköter hemsidan klanderfritt.
Berfiande till skillnad från många andra lag så har Leif förmågan att spegla matchreferat på ett nyanserat sätt... har vi vart mindre bra skriver han det, de gånger vi vart bra så står det det, inga bortförklaringar utan bara fakta, keep up the good work !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar