fredag 19 december 2014

Avslutningar......

Året börja lida mot sitt slut och jag förmodar att rejält många lider av julstress i dessa dagar, och när väl den stressen lagt säg kommer nästa.. Nyårsafton !!
Själv är man totalt "ostressad" för på nyårsafton ligger man på Freedom Beach (Phuket) med en kall Chang i näven och cyklopglasen för ögonen och bara njuter med; Köhler, Otto, Ari, "Davva", Sara, Lotta, "Jocke", Hasse, Jussi, Mayday... sämre kan man avsluta 2014.

Höstterminen avslutades på skolan idag och kidsen har fått gå på ett välförtjänt & långt jullov.
Extra kul var det att vi hann både med att býgga snögubbar & åka pulka, snöbollskrig & bygga isgrotta... innan det var dax att gå hem.Svårt att tro att det är 19 december och 5 dagar kvar till julafton på bilden ovan. känslan är mer en go höstdag låt säga 5 oktober....

I går avslutades ochså säsongen för Kortedala IF med ett sista pass på Bläsebovallen efter en för klubben minnesvärd säsong som innebär division 2 spel till våren.
Själv fick man chansen att hoppa på tåget sent i december så att jag måste säga att jag är lite av en "fripassagerare".
Men från och med 12 januari är man lokförare och det är något jag verkligen ser framemot.

Har de sista 2 veckorna hunnit med att hålla i 4 träningar och fått chansen att "inventera" truppen live samt att ha kollat in ett 15 tal provspelare, pusslet är i sin linda men jag är övertygad om att vi kommer vara ett slagkraftigt lag att räkna med när det börjar spelas om poäng framåt i april...
Ett grymt gott gäng med en fantastisk sammanhållning samt kvalitet på fotbollsplanen borgar för att vi kan blicka framåt mot 2015 med tillförsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar