söndag 7 december 2014

Back in buisness....

58 dagar... känns på den, knappt 2 månader men imorgon är det äntligen dax att stå på en fotbollsplan igen och som jag har längtat, ja nästan som en liten knatte som väntar på han den skäggige som brukar dyka upp efter Kalle Anka 16.00 den 24 december.

Första träningen med sitt nya lag är alltid speciell, mina blå lär gå på högvarv för att bilda mig en uppfattning om mitt gäng.
KORTEDALA IF är det som gäller och det känns riktigt bra, träffade truppen i torsdags och det är ett gäng härliga killar som jag verkligen ser framemot att få göra en häftig resa med under 2015.
Och en resa har klubben verkligen gjort för att för 2 år sedan spelade man lokalfotboll i div 4 här i Göteborg och nu står man här som nykomlingar i div 2, häftigt !!

4 träningar & en testmatch skall hinnas med innan ledigheten och det jobbas febrilt från klubbens sida med Tony & Ola i spetsen att få till en slagkraftig trupp, stommen har vi och bestämmer sig alla för att stanna kvar och lira i "gulsvart" samt kryddat med några nytillskott kommer det bli bra.. mycket bra det vågar jag lova.


Nu kör vi  #forzakif  !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar