onsdag 14 januari 2015

Nystart !!

14 januari 2015, utbytt är +35 och strålande sol och istället är det +4 och duggregn som gäller, jag gnäller ej det minsta utan gillar bara läget och konstaterar "borta bra men hemma bäst".

Thailandsresan var grym på alla sätt: Sol, Bad, Gott käk, Chang, Banana Milkshake, Phi Phi Island men framförallt alla underbara vänner som man fick spendera tid med.
Det är få förunnat att få spendera Nyårsafton på en paradisö med med 16 vänner från Sthlm & Gbg.


"Davva", Köhler, Frida, Hasse, Sara, "Jocke", Lotta, "Otto", Victoria, Niklas, Ari, Mayday, Peter, Lotta, Jussi

Härligt att få avsluta 2014 med er, skicka upp en rislampa  i himlen i hopp om att P har det bra samt att skåla in 12 slaget i hopp om att 2015 kommer bli ett grymt bra år !!
Ni är GRYMMA hela gänget .Nu är siktet inställt på ett nytt år & nya möjligheter, 3 dagar är avverkade på jobbet och jag har verkligen saknat mina kids, men nu är jag fullt uppdaterad med vad tomten hade med sig i säcken på julafton och hur sent dom var uppe på Nyårsafton ;-)

I måndags drog vi igång #Försäsong2015 med KORTEDALA och framöver är det 4 pass per vecka som gäller fram till träningsmatcherna startar helgen 14/2.
Nykomlingar i tvåan... javisst men jag ser en grym potential i befintlig trupp där sammanhållningen & VI känslan garanterat kommer göra att vi kommer sälja oss oerhört dyrt under året.

Som vanligt i januari är det pussel som skall läggas för mig & sportchefen innan vi har en komplett trupp, "ramarna" är på plats och det finns ett stort intresse bland dugliga spelare i Gbg området att få dra på sig en svart/gul tröja så att vi kommer när allt är på plats ha en trupp som kommer tävla med samtliga lag i serien.

Premiären är spikad och den sker lördag 11/4 borta mot TVÅÅKER.
En förmodad seriefavorit på bortaplan... en morot att se framemot under ett par tunga försäsongs månader...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar