onsdag 28 januari 2015

Det rullar på...

Det har vart en lång förkylning & ögoninflamation efter Thailandsresan, vädermässigt har det vart snöblandat regn, REGN, snö, Regn, slask.... men det är skit samma, till helgen är det februari och vi går mot ljusrae tider & vår.

Transfer fönstret stänger ute i Europa till helgen och det känns ganska befriande att det inte har vart någon större köphets detta fönster, kan det vara så att klubbarna gjorde sin scouting bra i somras eller rasslar det till och vi får några galna bomber ??

En vanlig onsdag mitt i veckan och bara inhemska cupmatcher ute i Europa och på förhand var väl inte Sheff Utd - Tottenham i föga glamourösa Ligacupen något att höja på ögonbrynen för...
Men det blev fight in på linjen där Sheff Utd vänder 0-1 till 2-1 på 2 minuter via en egen 18 ärig produkt som hoppat in och hänger 2 baljor, men Spurs kvitterar och går vidare med sammanlagt 3-2.
Det som är så befriande skönt att se att Sheff Utd från League Two bara går in och kör järnet, tror på sig själva och presterar över 90 min och visar upp en jävla go fighting spirit.... sånt går jag igång på hemma i soffan i alla fall,

Galen match även i Copa Del Rey (Spanska Cupen) där Barcelona slår ut Ath Madrid med totalt 4-2.
2 saker som fick mig att hoppa till i soffan var att Lionel Messi surnade till och fick gult kort, det hör inte till vanligheterna... och det gör det defenitivt inte heller att en spelare som tappat dojjan kastar den i hög hastighet mot linjemannen men det var precis var Arda Turan gjorde.. lite bättre pressicion och han hade skalperat en övveraskad AD, gult kort var en väldigt billig bestraffnimg...

Försäsongen rullar på bra för mitt KORTEDALA, vi kör 4 gemnsamma pass i veckan och grabbarna krigar på mycket bra fast det allt som oftast är nödvändig men jävligt tung & tråkig träning.
Kropparna värker, stela muskler, kallt om fötterna på blöta planer..... men det härdar och snart är det dax att lira träningsmatcher och det blir ju garanterat ett lyft.
Truppen är inte spikad ännu men vi börjar närma oss dit vi vill vara och har fortfarande någon / några luckor att fylla.och det känns väldigt bra
Om alla bitar faller på plats kommer vi till helgen ha 5 NYA Kortedala spelare och det känns väldigt bra då dessa killar kommer passa in perfekt i vår grupp.
Vi fortsätter jobba stenhårt och tar sikte mot nästa helg då det vankas träningsmatch...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar