onsdag 4 mars 2015

Den lååååånga säsongen rullar på....

England / Italien max 1 månad men vi här hemma i Svedala kör minst 3 månader.... jag snackar givetvis om försäsongen som startar någon gång kring 10 januari och går i mål vid seriepremiär i vårt fall lördagen den 11/4.

En inkorg på mejlen som är proppfull, oändliga samtal varje vecka på mobilen, lycksökare som dyker upp utanför klubbhuset i hopp om att få chansen att visa upp sig.
I takt med att trupperna börjar ta form och det ej finns så många platser att fylla så avtar tack & lov allt jobb med att förklara för "lycksökare" att det ej finns plats...
Jag och mitt KIF är i slutet med att lägga vårt pussel inför 2015 och vi har väl kanske 1-2 platser kvar att fylla.
Större delen av truppen har vart på plats i 2 månader och dom har jobbat på riktigt bra, nu gäller det att finjustera, få alla bitar på plats sista månaden innan vi skall vara "färdiga".

Träningsmatcher skall man resultatmässigt ta med en nypa salt, spelare skall få chansen, spelsystem skall testas, olika prioriteringar från match till match men ju närmare allvaraet man kommer desto viktigare blir dom givetvis.
Jag och mitt ledarteam har 4 matcher kvar samt förhoppningsvis 2 cupmatcher att hitta rätt XI.Som sagt knappt en månad kvar till PREMIÄR och i Kortedals fall debut som division 2 lag.
Jag vet att det jobbas stenhårt inom föreningen för att ge mina spelare bästa förutsättningar och jag är evigt tacksam att Tony & Ola i sportgruppen båda har brinnande KIF hjärtan och "roddar" allt kring A truppen.
Jag vet att styrelsen jobbar stenhårt på  Sponsorbiten & Matcharrangemang och jag hoppas verkligen att mina grabbar kan betala tillbaka för all tid så många ideella krafter lägger för vårt kommande div 2 äventyr genom att göra en bra säsong.

#Forzakif

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar