söndag 22 mars 2015

Hostan from Hell / FINAL dax

Har vart däckad i över 12 dagar och är riktigt trött på skiten.... galna hostattacker, tryck över bröstet, allmänt trött & hängig.
Första kuren hjälpte ej men nr 2 med lite Morfin har hjälpt lite i alla fall.
Nu hoppas jag på att jag vaknar upp imon pigg som en mört....Lika glad som jag var för att mitt älskade Man United tog en tung seger på Anfield i jakten på C.L spel i höst lika ledsen blev jag faktiskt åt Steven Gerrard.
Ikonen, Liverpools ansikte utåt de sista 15 åren, denna legend som efter säsongen lämnar för MLS som aldrig kommer att få vinna Premier League.
En av P.L´s största stjärnor genom åren hade jag mer än gärna unnat en titel... det hade han vart vätd den gode Stevie...

När man vart sjukskriven har man haft tid att styra upp andra vesäntligheter så att nu är ett stort hus bokat i Fjällbacka vecka 28 och blir det i närheten av Lysekil 2014 så blir det magiskt...

2 klubbar som ligger mig varmt om hjärtat är SÄVEDALENS IF & KORTEDALA IF,
I Sävedalen hade jag 2 bra år trots att det resultatmässigt inte gick så bra och Kortedala är min nuvarande klubb.
På onsdag möts klubbarna på Valhalla IP i årets final av Östra Cupen.

Sävedalen har gjort en grym försäsong och det har vart kul att följa via "Leif´s matchblogg" och i lördags bankade man dit YTTERBY med hela 7-1, imponerande.
Man har även vart ofina nog att slå oss i KIF med 4-0 på Alla Hjärtans dag...

Mitt eget gäng är inte så pjåkigt heller då vi varvat upp ordentligt sista månaden med 7 raka segrar där framförallt vår offensiv har vart mycket bra.
Ska bli riktigt kul att få lira en final mot SIF på onsdag som jag förutsätter kommer bli en rolig match att följa med mängdet av unga spännande spelare.

VIRGO 4-1  (7/3)


LINDOME 4-3  (21/3)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar