torsdag 9 april 2015

VÅRKÄNSLOR de luxe....

Fågelkvitter... Solen skiner... Uteserveringarna på stadens gator poppar upp allt mer... Allsvenskan är igång... och på lördag är det serie PREMIÄR.... UNDERBART !!

Måste medge att livet är ganska behaglit för tillfället, 87 dagars förberedelser ligger bakom oss och om 48 timmar drar säsongen igång.
Det känns som man har "klätt" hela granen med julgranskulor, smällkarameller, glitter och nu är det bara det sista kvar... stjärnan skall på plats ;-)


Mitt gäng KORTEDALA IF kommer spela klubbens första div 2 match någonsin på lördag, stort för en liten förening med stort hjärta.
Destinationen är Varberg och motståndare är seriefavoriten (ihop med Assyriska) Tvååkers IF.
Tuffast möjliga start med borta fight mot ett förmodat topplag och en riktigt go utmaning för oss men vi kommer som vanligt kliva ut rakryggade och tro på oss själva... sen om det räcker återstår att se på lördag.

Kom tidigt till träningen igår och blev nästan lite tårögd när man se de ideella krafterna i föreningen jobba för högtryck för att ge mina grabbar de bästa förutsättningar.
Kortedalavallen var nykritad, planen var "vällt" och såg jämn ut, gräset nyklippt och i ena straffområdet står 4 personer och stampar grästuvor för att straffområdet skall vara så bra som möjligt. det värmer ett fotbollshjärta.
Hoppas det goa vädret håller i sig och att vi kan få göra hemmadebut nästa lördag (18/4) mot IF ANGERED UTD på vår hemmaplan och att det blir en match att minnas för grabbarna med mycket folk på plats.Glädjande att Blåvitt fått en kanonstart, Utsikten visade att man är en nykomling som vill vara med och leka på allvar och förhoppningsvis glider BK Häcken in på vinnarspåret ikväll...
Bring it on... NU KÖR VI !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar