söndag 16 mars 2014

Bättre beslut ÖNSKAS !!

Ännu en tung söndag för oss som (fortfarande) håller på MAN UNITED, Liverpool vinner helt rättvist inget snack om saken och det är väl mest 2 saker man kommer attt minnas:
  • Mark Clattenburg som helt osannolikt hittar 3 straffar till bortalaget, en domare är som bäst när han ej syns... här ville helt klart den svartklädde stå i rampljuset.
  • David Moyes ???
Man skall ej kasta sten i ett glashus och jag vet att jag är ute på hal is när jag kritiserar en kollega men HUR FAN coachar han sitt lag ??

# Juan Mata handlades in för dyra slantar och är en grym spelare men han ser mer än lovligt vilsen ut i Moyes s.k lagbygge, självklat skall han ha en plats och helst centralt som kreatör.
Nu får han utgå från en kant och man ser riktigt hur mycket han vill när han väl får bollen. Men nu hattas det för mycket enligt mig, kant, centralt, släpande, kant.... BESTÄM DIG Mr Moyes

# En gång är ingen gång.. två gånger är ett mönster... Rafael är på ren svenska usel defensivt och drar på sig frisparkar i parti & minut, gula kort i mängder och är en säkerhetsrisk.
OK offensivt javisst men spelar man högerback så skall defensiven prioriteras, därefter kan man fyll på framåt.
I min bok sitter en klat bra mycket bättre alternativ på bänken i Antonio Valencia, löpstark, lojal, bra mycket smartare och framförallt en bra mycket bättre inläggsfot i offensiven

# Att när man jagar en reducering skicka in Tom Cleverly ???
Ursäkta Daniel Andersson men det är ju ej en spelare som lirar säkerhets spe och helst i sidled eller bakåt, helst inte när den kreativa, utfrysta Kagawa sitter på bänken.. eller snarare ligger nere bland Fiskpinnarna i frysboxen.

ALLA vet att man ej kan kliva in i mR Blånäsa´s skor men detta håller ej Moyes !!
Har älskat United sedan 1979 men nu får du rycka upp dig.
BÄTTRE BESLUT ÖNSKAS I FRAMTIDEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar