söndag 30 mars 2014

TRAGISKT !!!

Gått och längtat hela dagen till 15.00 då årets allsvenska skulle startas igång, ett nytt roligt fotbollsår som kryddas med ett VM slutspel i sommar.. underbart.
Viaplay uppkopplat, bra läge i soffan, strålande sol, fullsatt på Olympia och en hyfsad bra match mellan Helsingborg - Djurgården som dock får ett abrupt slut då planen stormas...
Anledningen var att Djurgårsklacken fått uppgifter om att en "av deras" skadadts allvarligt efter ett slagsmål på staden innan match och låg med livshotande skallskador.

Tyvärr gick inte livet att räddas på den 40 årige 2 barnsfar som avled strax efter 16.00 bekräftas av Helsingborgs polisen.

???????????? VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER !!!

Jag säger som Hasse Backe sa i studion att jag spyr på dessa mörka krafter som sabbar för alla som älskar fotboll, att man skall behöva sätta livet till när man går på fotboll.
Jag orkar inte mer utan konstaterar bara att återigen var det här det som sämsta som kunde hända, det som skulle bli en stor fest... slutade i tragedi.

Knappt 2 veckor kvar till premiär för mitt SÄVEDALEN och i fredags bytte vi ut fotbollen mot en innebandymatch mellan kidsen (94-96) mot dom äldre.
Trots några frånfall pga av skador hos dom äldre visade man att gammal är äldst och vann ganska klart matchen över 3 x 20 minuter med hela 29-16.
Kul att bryta inrutade mönster och göra något annorlunda, mycket skratt och garanterat har denna aktivitet svetsat oss samman ännu mer som vi kommer ha nytta av i framtiden.

Lag "KIDS"


Lag "ÄLDRE"

Ett Coopertest genomfördes i veckan där i princip samtliga hade förbättrat sina tider avsevärt jämfört med våra januari tider så att det känns bra.
Leif Lundvall var oxå nere och tog årets lagfoto och det blev helt ok måste jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar