söndag 23 mars 2014

"Tennis weekend"
En av helgens höjdare helt klart, Rooney visar hyfsad speluppfattning och levererar ett kanonmål.

Mitt älskade Manchester United visade på ren svenska "lite stake" i onsdags då man vände på steken i C.L mot Grekiska OLYMPIACOS, förlust 0-2 borta vändes till seger med totalt 3-2 efter ett hattrick av van Persie och seger med 3-0.
En misslyckad säsong räddas till vis del av avancemang till kvartsfinal och nu får man ju som bekant något att bita i då lotten föll på i mitt tycke världens bästa lag Bayern Munchen.

Frågar du mig så är det en ganska go match för United, för första gången på mannaminne är det en match där ingen kräver vinst, ALLA har redan dömt ut oss och alla vi som har lirat själva vet att det är helt underbart att kliva ut i matcher som "underdogs" där man ha precis allt att vinna,
Utan Mata / RvP torskar vi låt säga 8 av 10 mot Bayern Munchen... men bollen är rund.

Game - Set - Match 6-0, 6-3, 6-2

Kan inte låta bli att kosta på ett litet smile då det under hösten/vintern vart en del Gunners polare som gått och drömt om en P.L titel, men man kan ju lätt konstatera att Arsenail i motgång inte är ett gäng att hålla i handen när det blåser snålt... man får fan ta mig inte torska med 6-0 i ett derby mot Chelsea... PUNKT !!

Desto roligare tycker jag det är att gamla storklubben LIVERPOOL har något stort på gång igen och jag lyfter på hatten på mannen som ligger bakom det.... glöm nu Gerrard, Suarez för en stund utan det är Brendan Rodgers som skall hyllas.
Han gjorde SWANSEA till ett av ligans roligste lag och har nu satt sin prägel på Pool som spelar en riktigt fin fotboll, 6-3 borta mot Cardiff är ytterligare ett bevis på det.
Och snälla Brendan... Ta nu ut Kristopher "Koffe" Pettersson i en P.L match så det tickar in lite dollar´s till Sävedalen ;-)

6-2 till "Indianerna" var en go avslutning på denna helgen, fan vad jag gillar klubbens satsning på unga killar.
Att man totalt skiter i vad det står i passet utan att man spelar dem för att de presterar, underbart.
Annars har man hunnit med att tvätta, putsa fönster denna helgen som har vart lugn & fin.
Hoppa på lite mer drag nästa lördag då det vankas HERR middag med ett skönt gäng.

20 dagar kvar till premiär för oss i SÄVEDALEN och det märks helt klart på grabbarna både på träning & match.
Igår var det lite av "Ketchup-effekt" då vi fick bra snurr på vår offensiv och slog ett hyfsat div 4 lag med 7-0, alltid positivt att få hänga lite baljor och skönt att våpra comebackande spelare fick speltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar