onsdag 25 juni 2014

Crazy dag 13 i VM

Snart dax för sängen och avsluta dom sista sidorna i"Uppgörelsen" om psykopaten Silfverbielke... ni som ej läst Butler & Öhrlunds 4 böcker i serien kan jag varmt rekommendera dessa.

VM har vart igång i 13 dagar och jag bara älskar det som sker nere i Brasilien, allt vänds upp & ner, givna slutspelslag är på väg hem, det sprutar in mål, helt enkelt underbart.

Kort summering av kvällen:

ENGLAND big mighty England mäktar med 0-0 mot Costa Rica och slutar sist på 1 poäng och lämnar förmodligen Brasilein med en rejäl fylleskandal och svansen mellan benen.
Tyvärr är de inhemska lirarna i P.L överskattade och det är importerna som står för stjärnglansen...

Hannibal Lector var i farten igen, man kan säga att han var på "bettet" idag, på ett tragiskt vis.
Fanskapet är lysande när han fokuserar på spelet och öser in mål men när han "tappar" det som han gör allt som oftast är han bara för jävla pinsam.
En gång är ingen gång... Två gånger är ett mönster... Tre gånger.... FÖRHOPPNINGSVIS en lång semester.
Tyvärr var ju ITALIEN lika sega som överkokt pasta och verkade spela på kryss som skulle ta dom vidare, nu väntar en tung tid när kulturbärare som bland annat Buffon & Pirlo tackar för sig.

När stjärnan Falcao trasade sönder sitt knä i våras dömde många ut Colombias chanser, men satat i gatan vad man "impat", 3 raka segrar och man kunde kosta på sig att byta in 43 årige mv hjälten Mondragon i slutet av matchen mot Japan.
Tror ej Roger Milla dansade ihjäl sig vid hörnflaggan när hans rekord som äldst i VM rök...

Tråk GREKLAND gör det igen, gnetar sig vidare... och med en gynnsam lottning kan man gå vidare från åttondelen, men jag hoppas så att knogarna vitnar att man stupar mot ett charmigt Costa Rica


Följande 8/delar väntar:

  • BRASILIEN - CHILE  Tips: 2-1
  • COLOMBIA - URUGUAY  Tips 2-0
  • HOLLAND - MEXICO  Tips 2-2 Mexico vidare på straffar
  • COSTA RICA - GREKLAND  Tips 1-1 Costa Rica vidare på straffar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar