torsdag 19 juni 2014

SOMMAR-LOV

Äntligen är det här det så efterlängtade SOMMARLOVET !!
Skolavslutningen var i tisdags, strålande sol, upprymda finklädda kids, stort antal föräldrar, Tack & hej till våra 5:e klassare som nu drar vidare på nya äventyr, Idas sommarvisa och sen tal av rektorn.
Och exakt 11.00 startade sommarlovet.

För egen del är det "bara" jobb nästa vecka som gäller innan 5 veckor semester :-)

Visst blir dagarna bra mycket längre med bara fritids tid men desto mer kvalitetstid med de som är på plats, skulle uppskatta att vi har 33% av normal barngrupp.
Givetvis är det mycket VM snack med mina fotbollstokiga grabbar (de fotbollstokiga tjejerna har gått på ledighet) då VM går på högtryck.
Kul för kidsen att match 2 går 21.00 då några kanske kan "kriga sig igenom" den matchen med då det ej är skola dagen efter...

Dagens spelschema


Yayha Toyre är populär bland VM bilderna


Lite midsommar pyssel, lite filmvisning, lite spela spel, lite lego bygge, lite av varje helt enkelt och defenitivt mycket fotboll på konstgräset
MEN spelar man boll barfota och ser ut som "Spökplumpen" efteråt om fötterna... ja då tvingar "fröken" en att ta ett fotbad !!
Men imorgon släpper vi "jobbtänket" för att fira midsommar ute på Donsö som traditionen bjuder, festfixare "Pyttis" har lyckats bra då han lurat ut ett 70 tal goa människor för en grym heldag / kväll.
Kan bara bli på ett sätt..... VÄRLDSKLASS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar