söndag 27 juli 2014

83 dagar...

........ är en jävla lång tid om man tänker efter, men så förbannat skönt att vara Vinnare igen.
Den som väntar på något gott kan ej vänta för länge säger ju klychsan och det kan ju i och för sig vara sant men jag vill ej vänta 83 dagar till utan hade tänkt ta nästa vinst redan på lördag.

Ni som följer Sävedalens öde vet ju om vårt läge inför hösten, en tuff utmaning men ej omöjlig och nu fick vi precis den start vi behövde med en seger mot HÖGANÄS som ger oss lite "arbetsro" & förhoppningsvis en dos självförtroende.

Glädjs oerhört mycket över grabbarna som slitit som bara fan under hela våren, tabellen ljuger inte men det var mycket stolpe ut i många matcher och så går vi ut och tar en tung skalp i höststarten i en riktig "krigarmatch" över 97 minuter.

Att höra grabbarnas segersång & dans i omklädningsrummet och att se glädjen i ögonen på nöjda spelare på bussresan hem är underbart.

1 avklarad och 11 kvar i höst och nu hoppas jag att Råslätt, Dalstorp, Tenhult, GIF Nike känner flåset... för nu har vi "vittring".

Men imorgon får vi ta sikte på nästa uppgift som är en tripp till Lund för match mot serieledande Torns IF, ytterligare en go utmaning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar