onsdag 6 juli 2011

Semesterkänslan e på G....

Äntligen... orkade/tog jag mig tid att ta mig upp till klubben och hämtade lite "kvarglömda" grejer såsom digitalkamera mm.mm från fredagens avslutnings partaj. Givetvis var det gamla gardet på plats i klubben och det kändes faktiskt befriande skönt att kunna önska våra eldsjälar i klubben gentlemännen Jacobsson & Zacharoff som skämmer bort oss spelare & ledare på ett enormt uppskattat vis en riktigt TREVLIG SOMMAR. Har gått igenom bilderna i kameran och det verkade vara ett riktigt bra röj bland "gubbarna" och det var dom väl värda, nedan en lien video på en låt som lirades i fredags och jag kan lova att det lät bra mycket bättre bättre med 30 skönsjungande grabbar som backade upp Anders på guran än i Oasis video nedan..
Minst lika bra som Liam !!


"Kören"

Annars handlar det mest om kommande semester då det finns en hel del att fixa innan vi äntrar Käringön på söndag, har precis löst våran "dryckesbeställning" så det känns tryggt att man på söndag kan "knalla" ner till ICA handlarn och hämta ut sin välförtjänta BIB...
Gänget som drar på söndag hade en liten trevlig träff på ett mysigt cafe i Linne i måndags och jag kan lova att det kommer bli en kanonvecka helst då Mr O valt att lämna båten hemma i år.. så slipper man bli jagad av hamnkaptenen på bryggan för att han kört för fort i hamninloppet :)

En annan livlig diskussion där "Mc Krydd" är den drivande är om vi skall pynta en lusing & skita i städningen då vi checkar ut efter en go vecka.. givetvis gäller som ALLTID "S-M-S" när man är på resande fot men anledningen denna gång är att "Harry & Blekingemaffian" tar över vårt hus när vi checkat ut.. hade ju vart obetalbart att se den gode "Harry" inleda sin semester med att städa !!
To be continued....

Inleder semestern med att städa ??

1 kommentar:

  1. Oslagbart att en "Bula" som blottar svanken blir Veckans Babe. Ja...nu får norrmännen ensam konkurrens om att vara dårar i hamnen.

    Och Harry får nog bara beredd på att ta fram STÄD istället för shotbrickan vid ankomst ;)

    /Dan The Man

    SvaraRadera