fredag 29 juli 2011

En go torsdag med "goa gubbar"....

Gårdagen (torsdag) var en riktigt go dag, en stor del ägnades åt att schteeka på en filt i solen och avsluta boken "Aldrig fucka upp", slutet lämnade en del "öppningar" som vi förmodligen får svar i om man tar sig an "Livet de Luxe".
Runt 16.00 samtal från "Kurre":
K: Har du kollat programmet ?
B: Japp, spikarna e klara....
K: Bra.. "Bubba" hämtar dig om en kvart, jag lagar käk åt oss..

30 minuter senare i "Kurres" hus, "Bubba" får ett "svett-bryt" efter 36 hål på golbanan, vid spisen står Köster likt en Per Morberg light & brassar spagge med K-sås, en ny lirare vid namn "Spången" var med och det verkade vara en skön lirare... Gött snack vid bordet, Biran var kall & go och maten smakade riktigt bra, 4 snillen spekulerade om kommande lopp på ÅBY travet och det hade ju t.o.m en fem-femma listat ut att Neo Holmsinde & Avalon Spider skulle ageraa spikar på vårt system, så fick det bli och nu skulle vi bara lösa dom andra loppen.
Köster skrek: "Kung ÅKE i alla löp" efter bara en kall.... Efter diverse diskussioner var systemet klart, kändes "snorsäkert" och lite försenade var vi på väg mot ÅBY travet där en alltmer irriterad "Kryddan" med sällskap stod & väntade då tidsomptimisten "Kurre" hade sagt att vi skulle vara där halv 7.. typ 32 minuter sena hade "Gegge" & "Robban" anslutit så att ett gött gäng på 9 pers äntrade travbanan och ALLA kände sig som vinnare, iaf en stund till....
Gött gäng
BOOM... Sten Juul rattade in spiken i lopp 1, biran smakade extra gott, vi e med.. kan inte torska, go känsla, diskussioner om ev vinnare i nästa löp... måste ju lira på nån av de 4 hästarna vi har på systemet, fyllda av självförtroende tar vi oss an lopp 2 där vi valt att plocka bort Björn Goop i jakten på lite "skrällar".. PANG likt en käftsmäll så vinner ju "Guldhjälmen" loppet och vi bränner på vårt system där vi har ALLA-SPIK-7-7 kvar, surt !!
Depp i någon minut innan 2 nya lirare äntrar scenen, insläntrande om än något sent kommer "Robinho" med sin polare C och genast blev det lite gladare miner.
Övriga vinnare prickar vi och som vanligt blev det bara 5 rätt !! Efter löp 6 som vanns av den underbare lille "finnen" Peter Ingves var det idel glada miner nere i vinnarcirkeln då han fick besök av en go gubbe.. frågan e bara vem som var gladast ??

Kvällen fortlöpte på ett gött sätt, själv torskade man när man övertalat gubbarna att jag har en mordvinnare i amatörloppet där jag lirade Ellinor Pettersson till ett hyfsat odds, gliringar från "gänget" efter ett varv då hon bara låg i 4:e ytter, - har du lirat en kamel eller ?
Efter en Svanstedtare på bortre långsidan där hon sveeeper fältet tystnar gliringarna, jag e beredd att ställa mig i kön i utbetalningsluckan (där var man inte många gånger) då hon svänger in som ledare på upploppet med ALLT KLART, vad händer.. givetvis: Sesam öppna dig och via open stretch sticker en annan kuse nosen först i mål till vild glädje bland mina s.k polare !!
Helt plötsligt är dock detta glömt när en LEGEND passerar vårt gäng... Mr Bingo Lotto him self !!
Köster likt en Carl Lewis i fornstora dagar hinner upp honom i korvkön och får äntligen sitt hett efterlängtade idolfoto...

Kvällen börjar lida mot sitt slut, "Bilhandlaren" är på ett gött humör, okey att det blev ett par kalla men det var ändå ngt som inte stämde.. efter ett spaningsarbete som skulle gjort Leif GW Persson avundsjuk kom det fram att den "lille smygaren" hade dejt med en 08 madam.. Grabbarna hälsar & hoppas att det slutade lyckligt....
Dax att bege sig hemåt efter ett par goa timmar med ett gött gäng, inga jättevinster men otaliga skratt och goa kommentarer, en helt ok torsdag mitt i semestern med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar