tisdag 6 december 2011

Pysselkväll - CHECK...

Redan tisdag kväll, nyss hemkommen från skolans årliga JULPYSSEL KVÄLL och det gick som dom tidigare 6 åren jag vart med, strålande.
Men det skall villigt erkännas att idag hängde pysselkvällen riktigt löst... 4 av 8 ordinarie personal borta, kollega P har ej vart med innan men är inte rädd för lite "skit under naglarna", kollega M dök trots sjukskrivning (bronkit) upp och styrde upp pysselaktiviteterna, kollega J såg ut dom hon inte gjort annat än krängt korvar på Sibylla samt med gött understöd av våra "nykomlingar" löste vi kvällen på bästa sätt och den feedbacken jag fick var att alla barn var nöjda (det är det absolut VIKTIGASTE) med kvällen.
Nu kan man med "gott samvete" börja blicka framemot lite ledighet om ett par veckor :)
Helgen som passerat var riktigt bra med 2x partaj, fredagen var det mat & vin med kollegorna i teamet och det var avslappnat och bra, mycket nytt folk i teamet och det känns skönt att kunna träffas under "avslappnande former" och snacka lite allmän skit och lära känna varandra lite mera....
Lördag var det grabbträff hos "Jånka" då vi bl.a skulle fira "Mogge" som numera är en riktigt stolt farsa till ett litet underverk på 1 månad vid namn William. Fyra grabbar en lördag klockan 4... say no more, Det utvecklade sig till VM i spel: "plingpåse", poker patiens, 4-manna, V75, Oddset you name it men några större vinster blev det inte denna gången heller.
Imorgon vänder veckan, det är nedförsbacke fram till helgen, UNDERBART !!
Då laddar vi om för en heldag på "casa GAIK" och jag känner mig ruskigt stark inför poker turneringen.. drömscenariot är att hamna på samma bord som Raafi och vinna en stor pott på en riktig slaskhand typ 8-4.... det räcker för mig... till att börja med :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar