tisdag 20 december 2011

Säsong 3.. "mina val"...



Andra säsongen av Så mycket bättre är slut och många var skeptiska att det inte skulle gå att upprepa säsong 1 då framförallt (i mina ögon/öron) Plura & Petter dominerade med riktigt goa versioner av sina kollegors "örhängen".
Med en veckas distans måste jag säga att Tv4 lyckades riktigt bra i sin casting till höstens 8 avsnitt, det har väl inte undgått någon att den mytomspunna, undersköna Laleh gått rätt in i svenska folkets hjärtan.. så fort hon öppnar munnen (och det är ju ej ofta) går det rysningar i min kropp då hon levererar underbara tolkningar på sitt eget vis...
"Tompa" Ledin och jag har inte umgåtts speciellt mycket sen en solig lördagskväll bland klipporna i Lysekil sommaren 92, ja jag var skeptisk men han har faktiskt vart en klippa under hösten, oväntat men jävligt kul !!
Att jag är barnsligt förtjust i Jason eller i folkmun TIMBUKTU har knappast undgått någon som vart inne på denna bloggen... riktigt nice även att se att "Jag syr mina egna kläder" dvs Lena Ph har släppt loss på ett helt ok sätt.
Eva, Wiehe, Martin funkade oxå helt ok men jag vill inte dra det i långbänk...
Nu är ju mitt musikaliska bollplank kollega Larsson på andra sidan jordklotet så att vi har ej kunnat diskutera gällande mina "val" som följer nedan.. men jag har tagit mig en funderare på vad jag skulle tänkas vilja se i rutan hösten 2012.
Tror ej i min vildaste fantasi att Håkan, Robyn, Lundell, Winnerbäck som jag gärna hade sett vara med ställer upp så att min 7-ling blir enligt följande:
  1. Peter LeMarc: Tror att han med sin underbara röst skulle kunna skapa magi i det mesta han skulle företa sig, ryktet säger att han har scenskräck men hösten 2012 är det dax att ta itu med detta.. Little Willie John, Sången dom spelar när filmen är slut, här finns det mängder av gamla klassiker...
  2. Moneybrother: En personlig favorit skall erkännas, tror han galant skulle axla den roll som Sandelin, E-Type haft, tror att han skulle kunna framföra 6 nummer med hans egna stuk på låtarna....
  3. ORUP: Kommentarer överflödiga... en levande HIT maskin som med sin "egna stil" skulle bli en extra krydda, Pojkarna på rad, Magaluf, Hellre jagad av vargar.. skall jag fortsätta ?
  4. Oskar Linnros: Nästa års rookie, valde länge mellan honom & Dogge Doggelito, vet att det inte finna en "oändlig" låtskatt att välja av men jag tror att han skulle bjuda på coola versioner i 110% i 8 veckor....
  5. Veronica Maggio: Sveriges hetaste sångerska 2011, levererat hits på löpande band under året med det finns tidigare godbitar att tolka oxå såsom Måndagsbarn med flera.
  6. Annika Norlin: Sångerskan med den underbara rösten, kanske inte känd för den stora massan men frontfigur i SÄKERT & Hello Saferide. Skulle lätt bli nästa års Laleh med sina personliga egna tolkningar...
  7. Carola: Sist men inte minst en primadonna, kan vara en utopi men jag inbillar mig att hon e grymt "media kåt" och hits finns ju att tolka så det räcker..

Skall villigt erkänna att detta är en önskelista som defenitivt ej kommer slå in, tror att när man sitter bänkad nästa höst är det bara Orup i cowboy hatt från min lista som springer runt på Gotland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar