söndag 18 december 2011

"Smått & Gott"...


Tjena-Tjena skulle man lungt kunna säga om fredagens julfest med jobbet.. givetvis blev det förbannat bra när mitt team är med och håller i grejerna. Förutom riktigt bra käk (TACK Mounir) och Live musik (TACK Anna, JP, Björn) var dom flesta av de 100 som dök upp på riktigt gött party humör så att det blev en bra skiva.
Skrällen var väl att undertecknad var en i en udda fyrling bestående av "Tjena-Tjena", BP & "Böna" som hamnade på LIPP.. där man stötte på lumpar polaren Theander med sällskap, där kom drinkarna in fortare än glass smälter i 40 graders sol...
Resten av helgen har spenderats i lugnt tempo med MUSIK HJÄLPEN som närmsta sällskap, både på tv, webben & i radio och ett stort fett jävla TACK till Gina, Kodjo & Jason för ett grymt bra jobb i en vecka i glasburen, sjukt imponerande.
Att se Kodjo tokdansa med en 5 årig grabb som skänkt 230:- är fan vart varenda öre av tv licensen i 10 år...
Ett stort GRATTIS i efterskott till min glada burväktare Henrik Köster som fyllde 35 år i veckan, ingen ålder för en målvakt... du har minst 5 år kvr i kroppen.
4 arbetsdagar kvar sen skall det faktiskt bli skönt med ledighet i 10 dagar...
På tal om ledigheter så har vi uppehåll med GAIK till 11 jauari, blir en del tid över på kvällarna som skall spenderas med vänner, lite dvd filmer och förmodligen lite bus...
Laleh på Scandinavium 20 april känns som ett måste....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar