söndag 18 november 2012

Debuten avklarad...

Igår var det dax för debut för undertecknad och min partner "Danis" när vårt SÄVEDALEN träningsmatchade mot "Affes" ASSYRISKA och när domaren blåste av efter 92 minuter var resultatet 3-3 (2-0).
Båda lagen kom till spel med några "testspelare" och i vårt fall var det 2 killar som fick chansen att spela till sig ett kontrakt, en speedig yttermittfältare med en skön vänster dojja från Partille samt en "sniper" till fw från Mariestad som visade att det där med att avsluta.. det kan han och levererade ett klassmål när chansen bjöds.

Både jag och "Danis" var nöjda med lagets insats även om vi hade en något sämre period på 20 minuter i andra halvlek men grabbarna visade en stor portion moral att efter att ha tappat en ledning åndå komma tillbaka och kvittera i slutet, strongt.
Viljan att spela fotboll fanns och vi var hela tiden farliga då vi hade ett bra omställningsspel samt att vi till stora delar låg helt rätt defensivt och det märktes klart & tydligt en viss frustration hos Assyriska när vi låg tight och stängde ytor.
Extra kul att Besart Rusthi (född 94) med kort varsel fick starta matchen och gjorde en kanon insats ute på högerkanten och hans hårda jobb belönades med 2 mål, riktigt kul.
Vår playmaker Mommo Omeirat (se foto) var på ett synnerligen bra spelhumör och hans känsliga fötter levererade 3 assist.

Matchfakta SÄVEDALEN - ASSYRISKA 3-3 (2-0)

1-0 Svante Möller (Mommo)
2-0 Besart Rusthi (Mommo)