fredag 23 november 2012

"GALENSKAP" !!

Så har han gjort det igen... skickat sin  höger dojja i storlek 44 rakt i röven på ännu en tränare, med glädje pyntat x antal miljoner rubel och på nytt hittat ännu ett offerlamm.. eller förlåt TRÄNARE som inom en snar framtid kommer vara ihågkommen som tränare nummer 9 som Roman Abramovitj ger sparken från sitt "hobbyprojekt" CHELSEA. FC.


När man kände att här har CHELSEA en tränare som har något bra på gång där man istället för att värva dyra äldre stjärnor så hämtade man in unga fräscha & intressanta spelare som Eden Hazard, Oscar, Victor Moses.
Men tacken för att Roberto di Matteo gav "den galna ryssen" sin efterlängtade Champions League seger för 6 månader sedan är att han fr.o.m idag får söka nytt jobb hos arbetsförmedlingen, sjukt är bara för namnet.. för vad Mr Booring senor Rafa Benitez skall göra med CHELSEA med sitt defensiva tänk står skrivet i stjärnorna... jag ger honm max ett halvår innan han ryker.

Ännu mer otroligt är vilket TÅLAMOD gubbarna i vita pyjamas på Eastlands i Manchester visar för Roberto Mancini ???
Okey att Kun Aguero gav dom en ligatitel i maj men deras "projekt" vill ju lyckas i C.L och där kan man lungt konstatera att lika propert klädd den gode Roberto är lika iskall är han i sin coaching ute i Europa.. men hallå.. en 3 backslinje med en bäst-före-datum Maicon mot en stekhet C. Ronaldo.
"Öppna Landskap" ylade Ulf Lundell om på 80-talet och den gode portugisen måste haft lilla julafton exakt 34 dagar för tidigt, för så mycket ytor får han ej ens i la liga mot GRANADA... sjukt !!
Så har man åkt på sin första "torsk" som SÄVEDALEN tränare när vi under gårdagen åkte på stryk av BK HÄCKEN´s tipselit med 1-3.
Vi gör en helt ok insats och "luftar" 16 spelare varav 5 stycken var s.k "testspelare" och efter 2 matcher inom loppet av 5 dagar känns det som att jag & kollega "Danis" har en ganska klar bild om vad vi har att jobba med nästa säsong.
Det skall villigt erkännas att det kändes speciellt att komma till Gothia Park och träffa gamla Häcken profiler som "Moffa", Inge Sahlström, Tomas Olsson, Råger Andersson igen och att det var mina gamla lagkamrater Steve Nilsson & Teddy Olausson samt Jörgen Wåhlemark som coachade HÄCKEN.Ikväll var det träning igen och det var inomhus spel som stod på schemat, utan att känna mina grabbar alltförväl var känslan att det var en hel del tunga ben från gårdagens fight, men som vanligt var humöret på topp & det var en go stämmning på passet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar