söndag 8 september 2013

"Happy days"

Det finns vinster och så finns det vinster som känns extra jävla bra...
Vårt kära fotbolls landslag tog en sådan i Dubln i fredags och vi lever på hoppet om en skön fotbollsommar från Brasilien nästa år.
MEN då måste boss Hamren styra upp vårt försvarsspel för inledningsvis mot Irland var det riktig hönsgård och det har man inte råd med på en nivån.. att bjuda på enkla baklängesmål håller ej.
Nu har han snart spelat ut alla korten i sin lek och det känns ännu ej tryggt påstår jag.
Inget ont om Micke Lustig, Adam Johansson men är det inte läge att spela in en ny högerback ??
Och i min bok är en bästa på den positionen kanske ett kontroversiellt val men bäst skall spela och den som är bäst i alsvenskan på den platsen är Miko Albornoz i MFF.
Nu överlåter jag det till den gode Erik och konstaterar att det var riktigt gott att det var 2 lojala gubbar som frälste oss i fredags, tack Johan Elmander & Anders "Taco" Svensson.

Bollen är ju som bekant rund och just nu rullar den på ganska bra för mitt SÄVEDALEN.
Vi är formstarkast i serien och igår kom vinst 5 av 6 möjliga under hösten på serieledande Carlstad United besegrades med 2-1.
Likt landslaget var vi riktigt illa ute i första halvlek men vi "kom undan" med ett 0-1 underläge och efter ett bra snack i paus kom det ut ett helt nytt lag som vänder på steken till en oerhört skön seger och viktiga poäng i Sveriges jämnaste serie.

SEGER jubel efter Carlstad matchen

3 augusti var vi i princip avhängda med 6 poäng upp till kvalplats för nytt div 2 kontrakt och 15 pinnar efter serieledande Gauthiod.
Idag har i 2 poängs marginal ner till kval och är "bara" 7 poäng bakom serieledande IFK UDDEVALLA.
Hårt jobb, moral, inställning, målfabrikation, bra defensiv & målvaktsspel har varit bidragande orskaer till att det nu flyter på helt ok och förhoppningsvis kan vi bibehålla detta i ytterligare 5 omgångar.

Känns oxå extra roligt att vi lyft upp en ung Sävealen kille född 96 till A truppen i höst.
Shant Almediady är namnet och lägg det på minnet för detta är en kaxig liten ytter som har alla verktyg för att bli något riktigt bra i framtiden, kul.

"New kid in the block"

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reseledare Köhler har löst allt gällande Thailands resan på ett strålande sätt och för undertecknad är det i princip bara att kliva på planet på Landvetter 21.50 fredagen 20 december för 2 veckors go semester :-)

Det blir 12 nätter på Karon Beach


Och 3 nätter på Phi Phi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar