tisdag 3 september 2013

SEGER, Resa & Silly Season

29 juni var vi i princip ur serien då nästan allt hade gått emot oss under våren och vi hade endast lyckas skrapa ihop ynka 7 poäng på 11 spelade matcher, efter en lyckad start på hösten med 4 vinster utav 5 möjliga är vi med i racet igen, underbart.

Man kan lungt säga att Malmö fighten i Svenska Cupen har gjort truppen gott för att efter den har vi genomfört 2 kanon matcher då vi hemma körde över TIBRO (5-1) och nu senast åkte vi upp och besegrade serieledande IFK UDDEVALLA (1-0).
Förbannat stolt över grabbarnas insats i fredags då vi hade lagt en matchplan som samtliga fullföljde till 100% och allt vårt hårda jobb belönades med 3 ytterst välförtjänta poäng.
Nu har vi 6 matcher kvar och det är tight i de undre regionerna men jag kan här och nu lova att SÄVEDALEN även 2014 spelar div 2 fotboll på Vallhamra.

SEGER jubel uppe i Uddevalla !!


------------------------------------------------------------------------------------

I år blir det till att skippa skinkan, julmusten, gröten, granen, raketerna, skumpan och allt vad som hör en traditionell jul samt nyårsfirande till för att vid den tidpunkten är man "long gone".
Bokade idag resa med min gode vän "prins Köhler" och det blir Thailand 20 dec - 4 jan.
Reseledaren meddelar att vi inleder med 5 nätter på Karon Beach och därefter destination unknown..-----------------------------------------------------------------------------------------

Fönstret stängdes för knappt en timma sedan... ja transfer fönstret för fotbolls övergångar och för mitt älskade Manchester United har det vart idel bakslag under sommaren eller är det så att Mr Woodward inte är rätt man på rätt plats ??
Det har pratats om Tiago Alcaranta, Fabregas, Leighton Baines med flera men nu står det klart att det blev "bara" en spelare in värt namnet under sommaren och det är Everton´s Mourane Fellaini.
I min bok en kanon värvning då han har bevisat att han håller högsta P.L klass, är i en bra ålder (25) och ger oss det vi saknat på mittfältet i form av power, huvudspel samt en förbannat skicklig fotbollspelare samt att coach Moyes vet vad han får i Mourane då de jobbat ihop ett antal år.

Mourane Fellaini

Hade jag vart vid rodret hade jag lirat följande offensivt:

Carrick
Valencia - Rooney - Fellaini - Kagawa
RvP

Bara att gratulera alla Arsenal fans då den gamle bittre gubben landade Mezut Özil som är en kanonvärvning, även Everton kan skatta sig lyckliga som fick loss Romelu Lukaku på lån från Chelsea.

1 kommentar:

  1. Det blir Phi Phi Islands i mellandagarna, sedan Kata/Karon igen över nyår...

    SvaraRadera