söndag 10 november 2013

3 amigos !!En hel lugn lördag börjar lida mot sitt slut, känns riktigt gött att ta en "rehab" helg då & då..
Träning i strilande regn ute på Valhamra var uppfriskande men efter det har det bara blivit soffhäng för hela slanten med V75, Premier League & Så Mycket Bättre.
Inga vinster att skryta om (denna gången heller) men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, kanske skall man köra ett par hundringar på 8-2 till Man U mot Arsenal imon.. då lär det garanterat rassla till i kassan.

Efter att ha varit bortskämd med Plura, Petter, Laleh med flera kändes årets upplaga av Så Mycket Bättre aningen beige men herregud så fel jag hade.
Bosse Kasper får ursäkta men Ebbot, Uffe Dageby & Ken Ring är 3 riktigt sköna juveler och jag skall rätt upp & ner erkänna att jag grät som ett barn under kvällens avsnitt då KEN stod i centrum.
Helt öppen med sitt förflutna som kriminell men så mycket skit den killen fått uppleva i sitt förhållandevis unga liv.
Att ej vara önskvärd i Sverige som 13 åring utan få rådet av myndigheter att stanna i Kenya där han var för att begrava sin mamma... att få se en av sina bästa vänner dö i hans armar mm.mm.
Pappa till 4 kids och jag hoppas att han blir rejält firad på fars dag imon och ser framemot att höra han göra Nationalteaterns "Livet är en fest" i en egen Ken version !!

Ta er tid och ägna 4 minuter och 37 sekunder för att hänga med i texten & låten ovan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar