söndag 17 november 2013

FÖRVÄNTNINGAR !!!



Strålande sol denna söndag, en go promenad avklarad och 2 koppar kaffe på det, kvalitet.
Almanackan säger 17 november vilket innebär 33 dagar till semester, nuff said !!

"Halvlek" mellan SVERIGE - PORTUGAL och drömmen om en grym sommar lever i högsta grad trots en 0-1 torsk i fredags.
Givetvis var det Ronaldo som nätade men det kändes riktigt onödigt då vi hade hyfsad koll och att den gode C.R var lite ur balans. men det är väl det som kännetecknar klass spelaren att man avgör dessa matcher ändå.
Rktigt nöjd med hur vi försvarade oss under matchen då detta vart undermåligt stora delar av kvalet och det måste ju vara underbart att heta Hamren och ge Elmander en nyckelroll att plocka bort deras key player i uppspelsfasen samt att få alla dessa löp i alla dess riktningar på planen under matchen.
Sen ska den gode Johan på ren svenska ge fan i att filma.. du är bra mycket större än så !!

Hjärtat säger vinst på tisdag
Hjärnan säger att det kommer bli riktigt tufft
Magkänslan säger att Zlatan levererar ytterligare en magisk afton

Träningsmatch igår mot div 4 laget FLODA (0-0) där vi gav några testspelare chansen att visa upp sig i matchspel, tyvärr kommer vi som lag ej upp i en bra nivå men matchen gav ändå en hel del positiva svar.
Ny match nästa vecka och då hoppas jag vi kan ge ytterligare spelare chansen att visa upp sig och eventuellt spela till sig ett kontrakt.
Tyvärr är den tiden förbi då klubbar kunde spika sin trupp innan man gick på julvila och visste exakt vilka 22 spelare man hade till förfogande när man drog i gång i januari.
Nu skall det (tvärr) "kohandlas", testspelas för att se om gräset är grönare någon annnastan innan man bestämmer sig... jag tror stenhårt på att klubbarna måste bli oerhört mycket tuffare & tydligare och ge spelare i fråga en deadline då man vill ha besked: Take it or leave it annars får vi leta potentiella ersättare någon annanstan.
Jag är övertygad om att merparten av tränare & sportchefer runt om tycker exakt samma...

Har riktigt störa förväntningar på de kommande 2 helgerna som jag verkligen ser framemot.
Först ut är "Herr middag signerad Otto" kommande lördag och med en line up bestående av: Olton, Otto, Köhler, Lelle, Davvan, Pudisch kan det inte bli annat än kanonbra.

7/12 är det dax att lyfta taket i Scandinavium då Håkan kommer sprida glädje & kärlek till en fullsatt arena, en bättre förfest än denna kan knappast jag & "Olton" önska oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar