söndag 24 november 2013

Lyckad lördag...Countdown... 13 dagar till Håkan Hellström, 16 dagar till uppehåll med SÄVEDALEN, 26 dagar till semester.

Herr middag med ett skönt gäng igår kväll på lokal i Linne, det känns i håret idag kan man säga men det är det värt.
"Otto" höll i trådarna och bjöd upp till fördrink hemma innan vi begav oss... bord bokat 20.00 och det kändes som schwish så var klockan midnatt och vi som bara satt och tjötade, skrattade & hade galet kul.. ett gott tecken på att man har goa gubbar i sin bekantskapskrets ;-)
Så jag bockar ödmjukast och lyfter på hatten för: "Otto", Köhler, "Olton", "Lelle","Davva" & Puddsch, ni är grymma hela gänget !!

Ny match igår med SÄVEDALEN mot Ahlafors (div 3) som förmodligen har Västsveriges idylligaste anläggning nere vid sjön och vi gjorde an bra mycket bättre insats än förra veckan vilket var positivt.
7 "provspelare" fick chansen att visa upp sig i den röda dressen och för ett par av dessa kan det gå hela vägen till ett kontrakt för säsongen 2014.
Vår första halvlek var riktigt bra då vi spelade en fin fotboll där vi rullade boll på ett bra sätt och det ledde till en stabil 2-0 ledning i paus, 5 byten i andra och vi gör ej en lika bra halvlek men vinner till slut med 2-1.

AXMALM var en av 2 målskyttar

Extra roligt igår var att vi hade ett helt gäng med "kids" med och lirade och det lovar riktigt gott inför framtiden.
4 stycken födda 94, 4 stycken födda 95 och en född 96 borgar för att SIF går en ljus famtid till mötes..

Nu är de oxå klart att jag fått en ny assisterande coach som tackat JA i veckan, men mer om det vid ett senare tillfälle.

Nu laddar jag upp för sista delen och upplösningen av kanon serien "BRON".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar