söndag 25 maj 2014

Himmel & Helvete....En ny vecka på väg att avslutas och man kan lätt påstå att ibland är marginalerna små, skillnaden mellan "Himmel & Helvete" kan vara allt från en snedspark, en galopp eller säg 800 miljoner !!

  • Trots en gubbgrinig Harry Redknapp i klippet ovan tror jag mig veta att han han mår förbannat bra idag. Hans lag QPR spelade kvalfinal på Wembley igår mor Derby County och var utspelade i stora delar av matchen, han slänger in en av många "föredettingar"ur sin trupp iform av Bobby Zamora... och med 10 sekunder kvar av ordinarie tid fixar inhopparen segern med sitt mål som i runda slängar var värt 800 miljoner !! Han var garanterat i HIMMELEN igår kväll.


  • Athletico Madrid har under året vunnit min gunst, inget snack om saken, Man vinner spanska ligan och tar sig till final av C.L, man har gjort det som ett lag där man är beredda att offra allt & lite till för sina lagkamrater och coach Diego Simeone. Just viljan att aldrig ge sig och att allting är möjligt har präglat Athletico och man var obesegrade fram till gårdagens final mot Real Madrid och man leder oxå fram till 93.15 när Reals kvittering kommer, i förlägningen var man tyvärr ett slaget lag och jag är övertygad om att vinnarskalle Simeone tänker att HELVETE vad nära vi var en klassisk dubbel.

En grymt bra coach: DIEGO SIMEONE

  • Elitloppet är årets höjdpunkt när det gäller travsport, inget snack om det. Publikfest i dagarna 2 med uppemot 30 grymma löp där Elitloppsfinalen runt 17.00 på söndagen är le grande final. Björn Goop slutade 3:a med Conny Nobell 2006 men efter att både ettan & tvåan i mål visade sig vara dopade fich han segern, men det kändes inte som "på riktigt". Idag fick han dock vinna på riktigt då han fick äran att köra den franska hästen Timoko. B.G är vanligtvis en cool kille som inte ofta visar några större glädjeyttringar men idag brast det efter segern då han var uppe och klättrade på staketet och ville ta hela E läktaren i famn. Jag hoppas han unnar sig en frikväll och skiter i snabbjobben imon bitti och tar en partykväll så kommer han garanterat vara i HIMMELEN senare ikväll....
"Böjen", Björn Goop & "Spången"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar