fredag 2 maj 2014

Resan går vidare....

En gång (A Madrid borta)... Två gånger (Liverpool)... MEN INTE EN TREDJE GÅNG !!

Bussen som parkerats det senaste trodde jag skulle bytas ut mot något fräschare, snabbare, kvickare typ en porsche men istället valde "the special one" återigen att lira typ en Volvo modell-82 hemma mot Athletico Madrid men det straffade sig och som jag njuter !!
Helt ärligt... man har ett utmärkt läge efter ett bra resultat borta men så ställer han upp med 6 backar !! i sin start XI ??

Så befriande att se ett lag som Athletico som är i total harmoni, trots ett underläge får man ej panik utan bara kör på med sin spelide, har tålamod och känner en inre trygghet och får med sig 1-1 in i paus.
Men istället för att vara nöjda och ta 2 steg bakåt kör man bara på och går för ytterligare mål framåt, och får utdelning trots att man ej gör avkall på defensiven för i detta laget är det 10 utespelare som jobbar kopiöst i båda riktningarna.

Sicken final vi har att se framemot i Lissabon om 3 veckorMitt SÄVEDALEN är i början av vår resa som slutar om 22 matcher någon gång i mitten av oktober, då skall vi har säkrat upp nytt div 2 spel säsongen 2015, det är klubbens målsättning.
Efter en kanonstart och vinst i premiären har det efter det blivit 3 "hedersamma" förluster och genast börjar olyckskorparna att kraxa...

Men jag kan meddela alla som har intresse av oss att vi har vart med i samtliga 3 förluster och med lite mer kvalitet och flyt i avgörande lägen hade det tickat in ett par poäng till.
Igår var det en tripp till Helsingborg som gällde och match mot Högaborg som kunde bjuda på kanonväder en gemytlig arena och en helt ok gräsmatta.
Vi gör en riktigt bra match, sliter kopiöst över 90 minuter, skapar x antal 100% chanser som ej omsätts i mål och när motståndarna är bra, har spetskvalitet och nyttjar sina lägen så får man resa hem tomhänt...

"Henke´s" grabb Jordan Larsson lirar i Högaborg och att 17 åringen är ett råämne råder inget tvivel om, exakt kopia av sin far, kreativ, företagsam, klipp i steget... enda skillnaden är att han är vänsterfotad.
Trots förlust vill jag även passa på att lyfta för hatten till HÖGABORG som var en trevlig bekantskap.
Ett lag som spelar en fin fotboll, unga killar, inget tjafs och gnäll utan man låter bollen sköta snacket och med många riktigt bra fotbollspelare i sin XI.

Resan fortsätter....

Men det sköna är att efter förlust längtar man efter revansch och det känns riktigt bra att den chansen dyker upp redan på söndag då vi tar emot TENHULT hemma på Valhamra klockan 14.00.
Ett lättare pass ikväll sen skall jag och kollega Gulic hitta en XI som skall ge oss 3 pinnar på söndag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar