fredag 9 maj 2014

Positiv Energi !!

Ännu en vecka lider mot sitt slut, en bra vecka skulle jag vilja påstå och ändå har vi helgen kvar, överpositiv ??? Nej men bara jävligt tillfreds med det mesta skulle jag vilja påstå.

Mitt SÄVEDALEN "studsade tillbaka" i söndags efter förra veckans hedersamma förlust nere i Helsingborg genom att besegra Tenhult med 2-1 (0-1)
En synnerligen rättvis och fruktansvärt skön seger som vi verkligen var värda efter att ha kammat noll i de 3 senaste matcherna.
Trots stort spelövertag låg vi under i paus men det var inget som påverkade grabbarna utan man gick ut i andra halvlek och kvitterade per omgående och sedan kändes det som det var en lååååång väntan på när segermålet skulle komma, chanser brändes men med 10 minuter kvar intog Rasmus Tengfjord matchvinnar rollen med sitt förlosande segermål.

SEGERJUBEL efter 2-1 målet  FOTO: Leif Lundvall

Efter en seger är alltid kommande träningsvecka lite lättare att avverka, mer skratt och lättsammare stämmning trots att vi jobbar på stenhårt.
Kom inte och säg något annat än att resultat påverkar humöret....

Imorgon beger vi oss till Borås trakten för ännu en viktig match mot DALSTORP.
Men vi fick en rejäl dos energi med oss i bagaget när vi på dagens träning fick besök av 4 underbara killar från Grunden BOIS som var med och lattjade lite med oss inledningsvis och deltog på vår uppvärmning.

Så befriande att se dessa killars beslutsamhet & inställning där ingenting är omöjligt och framförallt att man tar allt med ett leende... att vara ute på fotbollsplanen är ju faktiskt det roligaste som finns !!

Att dessa killar är "hjältar" råder det inget tvivel om, dom hjälper oss i SÄVEDALEN under veckorna med att bl.a:
  • Tvätta grabbarnas träningskläder 3-4x / vecka