onsdag 14 maj 2014

TACK till gamla.. och GRATTIS till nya hjältar

Sitter och kollar på en underhållande Europa League final mellan BENFICA - SEVILLA och JA en 0-0 match kan vara underhållande.
Själv sitter jag som de 5 herrarna på julafton som är ute och letar efter en tjur till tjurfäktningen och skriker: honom skall vi ha !!!
Nej det är inte Ferdinand utan Benficas mittback Ezequel Garay som hade varit en drömspelare i Man Utds nybygge, stabil, placeringsäker, bollskicklig och ett monster i luftrummet, KÖP, KÖP !!

Det blåser ju som bekant nya vindar runt Old Trafford då det skall in med en ny coach, truppen skall "renoveras" för att komma tillbaka efter säsongens misslyckande och i och med det får vi säga tack och hej då till gamla hjältar.


Rio Ferdinand sicken klippa han har vart under sina 12 år hos oss, en av P.L bästa mittbackar under 2000-talet, inget snack.
Placeringsförmågan, snabbheten, en bra uppspelsfot och bra huvudspel var en del av hans arsenal.
Kommer vara saknad av undertecknad men lycka till i din framtida utmaning (MSL ?)


För 8 år sedan kom en relativt okänd serbisk mittback från Serbien till Man Utd, men sir Alex hade koll och deklarerade att detta är vår blivande försvarschef !!
Finns det ris i Kina ?  Bajjar Björnen i skogen ??
Klart han hade rätt sir Alex och ingen kan klaga på han förutsägelse... Nemanja Vidic har varit kung i de bakre regionerna och älskad för sitt uppoffrande spel.
Ett par brutna näsor och en hel del andra skador har det blivit men det tror jag han tar alla dagar i veckan då han fått vinna 5 P.L titlar & 1 C.L triumf.
Det är nästan med en tår i ögat man kan konstatera att nästa gång man ser denne favorit lira boll är det i INTER´s svart-blå dress.

Om GARY PALLISTER & STEVE BRUCE var prinsar på 90-talet så har defenitivt RIO FERDINAND & NEMANJA VIDIC varit kungar under 2000-talet.

Mitt lag SÄVEDALEN lever en ganska anonym tillvaro i div 2 men har det sista fått en del media pga av vår unge talang Kristoffer Peterson som vid 16 års ålder tog chansen som ungdomsproffs i Liverpool.
Nu 19 år med ett nytt 1 års kontrakt signat, en låneperiod hos TRANMERE och seniorfotboll gjorde honom gott och ikväll kommer defenitivt vara en kväll för "Koffe" som han sent glömmer.... DEBUT i A-laget i en träningsmatch i Dublin.
Att coach Rodgers ger han chansen tyder ju på att han ser potential i "Koffe", grymt kul.


Stort GRATTIS "Koffe" och du vet att du alltid är välkommen ner till Vallhamra när du är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar