lördag 18 juni 2011

Kanonhelg såhär långt...

11.00 igår var det tack & hej till detta skolåret och nu väntar 3 lugna goa veckor fram till semestern som startar exakt 17.30 fredagen 8 juli, nu blir det att styra upp lite "aktiviteter" med kollega Larsson för kidsen och redan på måndag tar vi oss till skogen för att jaga björkris för här skall det fixas midsommarkransar..
Ett ödmjukt TACK för uppskattningen !!















Senare på kvällen var det dax för årets sommarfest som alltid blir ett bra partaj, själv var man tvungen att ta det "lite piano" då vi hade match tidigt på lördagen (dålig planering..), som vanligt var det klackarna i taket och det var cirka 100 nöjda kollegor som bjöd på sig själva. När man var på väg hem drog gänget vidare mot Lounge(s) och under lördagen har jag fått info från Larsson att det "kördes på rätt bra" !!
USA, Dalsland, AUSTRALIEN, ENGLAND !!

Lördagen inleddes med 2 starka koppar java, av någon konstig jä## anledning känns det 7 resor värre dagen efter när man "tar det lungt" isf att gå ALL IN.. konstigt. Tidig samling för match redan 12.00 och det handlade om ett "beställningsjobb" där vi bara skulle åka till Mossens.IP och hämta 3 poäng, så blev det oxå då vi nöjde oss med en 5-0 seger & serieledning. Nu är det upplagt för en SUPER FREDAG 1/7 och då syftar jag ej på att Iron Maiden e på Ullevi utan att vi i vårens sista match möter lag 2 i serien... efter matchen är det planerat att det blir party i klubben och då är ju tanken att det ej är Gravöl som har en strykande åtgång i baren....

Serieledning !!



Nu väntar jag in kvällens v75, känslan är ju som vanligt att i kväll händer det... Men som vanligt är man väl borta efter 3 löp och så får man sitta och vänta in livlinan Dagens Dubbel..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar