torsdag 30 juni 2011

"Den sista striden" !!

LEDIGT i 4 dagar (träningsläger inför stundande semester), solen schteeker på bra och absolut inga tider att passa, känns helt ok faktiskt.

Sista förberedelserna inför vårens sista match med mitt lag GAIK avklarades igår, grinig som man är var jag ej helt tillfreds med hur passet fortlöpte.. men vi tar denna gången och skyller på värmen och drar ett streck över gårdagen och blickar framåt mot morgondagen istället.
Vi har "årets roligaste match" framför oss imorgon kväll då vi möter laget som jagar oss i tabellen, vi har 90 minuter fotboll kvar att prestera innan vi är LEDIGA i knappt 1 månad..
Resan fram till morgondagens match har vart lång - jobbig - men oxå helt underbar då vi under försäsongen krigade i "vidriga förhållanden"...


"Försäsongs intervaller"
Samt en hel del pass inne på Fitness 24 då vädret visade sig från sin sämsta sida...

Men det är historia nu och nu njuter vi istället av att ALLA tunga timmar i vinter/vår har gett utslag då vi inför morgondagens match toppar tabellen !!
En ytterligare "rejäl urladdning" och vår planerade avslutning med laget imon kväll kommer att bli en kväll att minnas, jag lovar !!
Förutom 3 poäng givetvis hoppas jag att firma AL & Petter plockar fram guran och drar låten nedan... Det hade vart en GRYM avslutning på denna vårsäsongen :)
S


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar